RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Motru, succes important la Târgovişte

/ 24 aprilie 2012

Minerul Motru rămâne în plasa liderului Damila Măciuca după victoria de pe terenul echipei FCM Târgovişte, scor 2-0, în etapa a 23-a a Ligii a 3-a.

Răducă, din penalti (‘40) şi Nueleanu (‘88) au asigurat succesul facil al motrenilor. “A fost un meci important pentru noi la Târgovişte. Din fericire, i-am bătut fără probleme”, a spus directorul sportiv al Minerului, Mihai Cernica. Minerul a acumulat 45 de puncte, cu unul mai puţin decât Damila Măciuca, liderul seriei a IV-a din Liga a 3-a. Oficialul gorjean crede că promovarea se va juca până la capăt. “Suntem acolo pentru că jucăm fotbal. Nu am avut un obiectiv impus, dar dacă rezultatele ne duc acolo e foarte bine. Nu ne gândim încă la promovare. Mai sunt 7 etape şi 21 de puncte în joc. Nu ne umflăm, stăm în banca noastră”, a mai spus Cernica. Acesta a subliniat şi nivelul arbitrajelor, unul foarte bun, care a “facilitat” jocul bun al echipei lui Nanu. “Arbitrajele au fost foarte bune. Şi acasă, şi în deplasare. Dacă sunt aşa până la capăt nu cred că ne opreşte cineva”, a subliniat Mihai Cernica.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.