RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Guţoaia: „Suntem o echipă de luat în seamă şi cred că vom reuşi o surpriză”

/ 1 aprilie 2012

Erou al Energiei în ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat, alături de Stefan Nikolic, Adrian Guțoaia spune că echipa sa ar putea produce și alte surprize în play-off.

„Suntem foarte fericiţi pentru calificare, eu sunt fără cuvinte. Este o uşurare pentru noi că am reuşit să ne calificăm şi acum ne gândim la play-off. Sincer, ne-am dori cu Timişoara. Suntem o echipă de luat în seamă şi cred că vom reuşi o surpriză. Acest meci a avut o semnificaţie mai mare pentru mine că am reuşit după un an de muncă să mergem în play-off cu o echipă care nu s-a mai calificat de doi ani. Fanii au fost alături de noi, ne-au încurajat, a fost o experienţă extraordinară, sper să nu-i dezamăgim în continuare în play-off. Aşa am câştigat majoritatea meciurilor, am revenit pe final şi asta ne bucură. Asta e marca noastră”, a declarat Guțoaia după partida câștigată de echipa gorjeană în fața celor de la BC Mureș Târgu Mureș, succes care a asigurat în mare proporție calificarea Energiei în play-off după o pauză de doi ani.

Câștigător al concursului de slam-dunk de la All Star Game 2012, Adrian Guțoaia spune că și-ar dori să rămână la Târgu Jiu, la fel ca majoritatea jucătorilor din lotul echipei gorjene și că are convingerea că problemele financiare vor fi rezolvate în cele din urmă: „În principiu rămân la Târgu Jiu. Nimeni nu pleacă de la mai bine. Totul se rezolvă. Nu vreau  să punem pata financiară asupra acestei victorii. Toată lumea e bucuroasă. Sigur managementul o să rezolve problema”, a încheiat Adrian Guțoaia.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • energia_fan spune:

    Bravo, Adrian GUTOAIA! felicitari! esti meserias! STEFAN Nikolic si Adi Gutoaia merita cele mai multe aplauze din partea publicului mai ales pt meciul cu muresul! Cand ma gandesc ca Stefan nu are inlocuitor si joaca mai mereu 40 minute, ma si mir cum mai poate da un bun randamnet! Orice ar fi in playoff voi ne-ati facut mandri! Hai ENERGIA!

    • MarmoţikaSs spune:

      FELICITARI PENTRU VICTORIE !!! BRAVO STEFAN’ , bine ca beneficiem macar la ultimele meciuri din sezont de aportul lui STEFAN ! In ce il priveste pe Gutoaia , bravoi si lui , un meci bun , dar nu-i de ajuns doar sa dai slam-uri…oricum foarte foarte buna apararea lui gutoaia.e limitat la aruncarile libere , iar de la 3 puncte cred ca nu a mai reusit un cos de foarte multa vreme , semi-distanta air-ball . oricum un meci senzational . BRAVOO ENERGIaaa !!! Sper ca LOUIS SA fie intr-o forma foarte buna in play-off , sa nu stam la mana …

      • gicu spune:

        Bai Marmotele , nu-ti deschizi tu un site pentru comentarii tehnice de mare specialist ce esti .Ceva genu’ „coltul specialistului ” , cred ca ne-ar fi de mare ajutor .

        • MarmoţikaSs spune:

          @gicu , pe moment ce acest site permite postarea unor comentarii , nu vad care este problema ta … atat , BYE !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.