RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maxim vrea să-și bată „frații” steliști

/ 28 martie 2012

Alexandru Maxim face parte dintr-o generație de excepție a celor de la Școala de Fotbal Ardealul, acolo unde a fost coleg cu Vlad Chiricheș și Mihai Răduț, jucători acum la adversarul de sâmbătă al pandurilor, Steaua București.

După o perioadă de juniorat petrecută la Școala de Fotbal Ardealul, cei trei jucători au plecat în Occident, la tineretul unor echipe de renume din fotbalul european, Chiricheș și Răduț la Lisabona, la Benfica și Sporting, iar Maxim în Spania, la Espanyol, dar s-au întors în România pentru a evolua ca seniori în Liga I.

Între cei trei jucători, Maxi, Chiricheș și Răduț, există mai mult decât o prietenie, spune jucătorul Pandurilor: „Am doi frați la Steaua, și Chiricheș, dar și Răduț. Am petrecut mult timp cu Chiricheș. Mă voi bucura să mă întâlnesc cu el, am vorbit cu el și abia aștept să mă întâlnesc cu el și cu Răduț. În teren voi uita că îmi este frate și sper să avem noi câștig de cauză”, a declarat Alexandru Maxim.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.