RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, killerul pandurilor şi la Cluj

/ 17 martie 2012

În ciuda problemelor de lot, Pandurii a fost redutabilă şi la Cluj, dar gafa lui Cardoso, a treia în trei etape, a îngropat gruparea gorjeană.

CFR Cluj nu a arătat nici un moment ca o candidată la titlu. Subordonată de Pandurii, în special în prima repriză, CFR Cluj a fost ajutată de Beto să rămână în meci. Nistor l-a pus la încercare de la 30 de metri pe portughez, iar acesta a respins în lateral. Lemnaru şi Batin au irosit şi ei ocazii bune, iar Beto a scos şi şutul lui Viera (‘35). Goalkeeprul lusitan a fost eroul local, sacrificându-se şi în minutul 44 la centrarea surprinzătoare a lui Vlad. Cu Ronny introdus la pauză, CFR s-a aruncat în atac, la reluare, dar Mingote a respins şutul lui Rui Pedro din careu. Din nou Mingote a scos în corner la Kapetanos (‘52), dar pe fondul unei presiuni mai scăzute a gadelor. CFR a aşteptat greşeala adversarului care a venit destul de rapid. Cardoso a pasat în Sougou şi senegalezul a finalizat cu gol cursa solitară (‘59). Grigoraş l-a executat rapid pe Cardoso şi a încercat să revină în joc cu debutanţii Neagu şi Unguru, însă CFR a ştiut să tragă de timp şi rezultat. Pandurii a avut o şansă uriaşă de egalare, la pasa superbă a lui Maxim, dar Lemnaru a greşit preluarea în câţiva metri şi Beto a reţinut (‘65).

Pandurii a dominat finalul, dar Beto a scos şi la şutul lui Cristea din apropiere. Maxim şi Neagu nu au nimerit poarta de la distanţă. Nu şi Kapetanos, care în prelungiri a finalizat o deviere fericită şi a stabilit un scor mincinos (2-0, ‘93).

Căpitanul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a fost impresionat de Pandurii: “Pandurii a pierdut, dar a făcut-o cu capul sus. Mi-a plăcut foarte mult. O echipă mică, dar în teren o echipă mare. Ne-a pus mari probleme şi e o echipă foarte bună”, a spus Cadu la GSP TV.

CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu 2-0

Stadion “Dr. C-tin Rădulescu”, spectatori 7.000

Au marcat : Sougou ’59, Kapetanos ‘93

CFR : Beto – Maftei (’68, Panin), Cadu, Nuno Diogo, Camora – Celestino, Peralta, Rui Pedro (’75, Vranjes) – Sougou, Kapetanos, Bastos (’46, Ronny). Antrenor Jorge Costa.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Cardoso (’63, Neagu), Al. Vlad – Maxim, Pintilii, Nistor – Lemnaru (’70, Unguru), Batin, Ibeh (’63, Cristea). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Maftei ’21, Bastos ’42, Cadu ’73, Kapetanos ‘80 / Pintilii ’24, Unguruşan ‘81

Arbitrii: Robert Dumitru – Zoltan Szekely, Dorin Mudura.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • dan spune:

    acelasi fundas cu stang de autobuz cardoso si amicul sau miingote,care atentie cum iasa la minge ?????
    cred ca a venit randul lui rada pt ca brazilianul ne-a mazilit la toate meciurile,probabil joaca la pariuri si ii face jocul lui condescu….
    pacat de munca baietilor pt artificiile care si le permite mereu cardoso…

    • GORJ spune:

      Sunt curios daca acest j*e*g* de jucator de blaturi va mai evolua si in meciul cu Sibiu!!! Daca DA atunci nu are rost sa mai mergem la stadion!!!! Oricum CAR-doso sa nu faca greseala sa intre pe teren la Tg Jiu!!!! NE*NO*RO*CI*TU!!!!

  • Liviu spune:

    cand ramai fara chiriches,stromajer,vranjes,fara grecu pe stanga plus bacila pleasca rusu accidentati si nu aduci nimic in schimb si joci cu improvizatii pe posturi sau cu rezerve care nu se ridica la valorea titularilor ce sa faci….nimic.Echipa din returul campionatului trecut ramanea si anul asta lejer eram pe locurile 2-3 poate mai sus,dar daca se urmareste doar profitul unora si lipsa de performanta asa se intampla……anul asta probabil ca o sa terminam pe locurile 9-10,in vara iar se vor mai vinde 2-3 fara a aduce ceva de valoare si la anul vom redeveni aceeasi echipa mediocra dintotdeauna care retrogradeaza si este reprimita prin manarii….multumim domnule Condescu

  • alin spune:

    Sportul e la fel de saraca,dar nu vandut niciun jucator de valoare…nu cred ca ne vom mai intalni cu o astfel de sansa,30 de puncte si un traseu favorabil…MARE PACAT.

  • gabi spune:

    Cardoso e ‘comisar” de mult nu de acum ,dar pe stanga daca gresea, cand juca Fundas stg mai mergea ca nu erau greseli capitale dar ca fundas central n-ai voie sa gresesti!De vina nu e el, e Grig, ca-l baga acolo pe un post cu responsabilitati mari!Eu in locul lui Grigoras l-as tine cateva etape pe banca sa reflecteze putin.Cat despre Mingote, degeaba are cate un reflex bun ca daca o sa fiti atenti ca mingile caretrec la o palma de el sunt toate gol,nu iese pe centrari are destule bube…Condescule,nu vezi toate astea…nu mai vinde ca distrugi echipa asta!

    • dan spune:

      mingote este un portar mediocru care nu are nici joc de picior,nu iese la centrari si scoate numai ce vine pe el…
      in rest,nu are nici inspiratie iar la golul lui cardoso a iesit intentionat pe minge ca un idiot pt portughezii lui de la cluj…
      cardoso si mingote trebuie trasi pe dreapta pa a juca cu tierii nostri care macar nu pot fi suspectati de blat,pe cand cei 2 te curata constant….
      felicitari oricum pt ceilalti care au aratat cu adevarat fotbal de calitate…

  • marius spune:

    nu trebuie sa ne mai amagim degeaba …e clar ca condescu nu vrea sa faca minimul de performanta posibila.e incredibil ca in aceasta pauza de campionat sa nu poti sa iei macar un atacant catusi mai decent si un fundas central. e clar ca nu s-a vrut pentru ca bani ar trebui sa fie ca s-au vandut ceva jucatori. De exemplu Victoras Iacob care s-a dus la chiajna ar fi fost o solutie… bine ca daca stau sa ma gandesc cred ca erau 100 de atacanti mai buni ca nulitatea asta ordinara de Batin care dupa mine cred ca e cel mai slab atacant care l-a avut Pandurii de cand joaca in Divizia A … nu e capabil sa faca o preluare, un stop, ce sa mai vorbim de goluri. Asa ca domnule Grigoras putin masochist esti si tu ca il ti in teren pe nulitatea asta de Batin care ne imbolneveste la fiecare meci si toata lumea se intreaba ce mai cauta el in teren…si nimeni nu gaseste o explicatie…pur si simplu a fost zero barat in toate meciurile ba mai mult in vreo 4 meciuri am si luat gol din cauza lui cand pierdea mingea aproape de centrul terenului ca la preluari si stopuri sare mingea din el ca din coltul de la recamier…aaa scuze am uitat marele meci cu rapid cand a impis mingea in poarta cu capul din 2 m si apoi a pus latul de la aceiasi distanta, executie care insa l-a tradat la meciul cu dinamo si care de altfel nu cred ca le mai vezi nici in onoare… asa ca baga-l in continuare in teren si mirate in continuare de ce nu marcam si apoi sa vi la tv sa zici iara ca esti masochist ..dar mai rau e ca esti masochist cu noi, cu publicul care cumpara bilete si care s-a saturat sa-l vada pe batin cum da cu stangu-n dreptu. Aaaa… uitasem… daca mai luati imprumut jucatori de la cfr cluj incercati cu liviu ganea… cred ca s-ar preta la stilul nostru de joc.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.