RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia joacă cu Timișoara pe 22 martie

/ 8 martie 2012

Luând în calcul faptul că pe 20 martie este programat All Star Game-ul baschetului românesc, federația a mutat meciul dintre Energia Rovinari și BC Timișoara, meci reprogramat inițial pentru data de 21 martie.

Energia Rovinari a fost de acord cu data de 22 martie, partida urmând a se disputa la Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00, însă a înaintat federației cererea de a schimba calendarul pentru alte două partide, cele cu BCMU Pitești și BC Mureș Târgu Mureș, cereri pentru care așteaptă răspunsuri favorabile. Astfel, pentru meciul cu BCMU Pitești, programat inițial pentru data de 24 martie, s-a solicitat programarea pentru data de 25 martie, ora 19:30, iar pentru meciul cu BC Târgu Mureș, programat inițial pe 31 martie, clubul gorjean a solicitat o amânare de o zi, pentru 1 aprilie, ora 19:00, întrucât pe 30 martie va avea loc în Sala Sporturilor din Târgu Jiu o gală Local Kombat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • realgorj spune:

    Va urma un program infernal.Sper ca baietii nostri sa ,,tina” fizic. Noi vom fi alaturi si ii vom incuraja. HAI ENERGIA!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.