RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a capotat și în fața macedonenilor de la Shkendija

/ 11 februarie 2012

Pandurii nu dă semne să-și revină chiar dacă timpul se scurge și reluarea campionatului este tot mai aproape. Elevii lui Petre Grigoraș au pierdut categoric, scor 3-0 (0-0), partida cu Shkendija, echipa de pe locul 3 din Macedonia.

Întâlnind campioana Macedoniei, Pandurii a acuzat arbitrajul în prima parte a jocului, gorjenii pretinzând acordarea unui penalti la o fază la care arbitrii au dictat offside. Tot în prima repriză, una încheiată fără gol, Voiculeț a văzut cartonașul roșu după o dispută avută cu un adversar, și acesta fiind trimis mai devreme la vestiar.

La reluare, macedonenii au punctat de două ori prin Tamboura și o dată prin Jovanovski și Pandurii a pierdut cu 3-0 penultimul meci programat în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Antalya. Elevii lui Petre Grigoraș vor juca în compania sârbilor de la FK Rad Belgrad, pe 14 februarie, ultimul meci din acest stagiu de pregătire, pe 15 februarie fiind programată revenirea lor în România.

Pandurii Târgu Jiu – FK Skendija 79 Tetovo 0-3 (0-0)

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera, Cardoso (min. 75 Rada), Vlad – Voiculeț (min. 30 Grigoraș), Pintilii (min. 75 Neagu), Nistor – Maxim, Matulevicius, Batin. Antrenor: Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • atdi spune:

    Pai atata timp cand incearca sa scoata fotbalist din petarda de fiuso nu o sa iasa nimic din echipa asta. Eu nu zic ca nu a facut lucruri bune pentru echipa asta, dar pentru mine ramane un caracter mic prin simplul fapt ca incearca sa promoveze un jucator care n-are nicio treaba cu sportul asta, care pierde toate duelurile umar la umar si care are cele mai mici note primite.

    • dan spune:

      cu tot respectul pt antrenorul grigoras dar pt fiul sau fotbalul nu este la liga-1-a…….
      poate din aceasta cauza nici nu a cerut expres si nu a luat atacant pt partea dreapta pt a mai juca si fiul sau prin liga-1-a.

    • ILoveEnergia spune:

      Draga domn, asa am putea spune si de Cristea, care il baga cel putin la fel de des ca si pe Grigoras jr. si este cel putin la fel de petarda asa ca nu mai fi subiectiv si incearca sa privesti obiectiv .

      • atdi spune:

        Pai Cristea a venit tot la cererea lui, dar spre deosebire de Grigoras jr e un fost international de tineret care din pacate s-a cam pierdut pe parcurs, dar asta nu e o scuza si nu iarta nepotismele.

        • ILoveEnergia spune:

          Ar fi putut sa fie la orice nationala posibila, avand in vedere ca este praf, nu ma incalzeste. Intotdeauna au aparut discutii cand au fost tata-fiu la aceeasi echipa. Imi aduc aminte ca Grigoras senior nu l-a bagat muuuuuult timpe pe fiu’sau intr-un meci oficial si a inceput sa il bage prima oara 2 minute (!!!) dupa care timpul s-a marit pentru ca incearca sa dea o sansa tuturor. Ce parere aveati majoritatea despre Batin cand abia daca juca 5 minute?? Cat de bun vi se parea?? Si cum a evoluat acum. Nu mai vorbiti fratilor de dragul de a vorbi. Parca ar juca Grig al mic 90 de minute si nu pot juca altii de el.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.