RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Șansele de victorie sunt cam 60-40 % de partea echipei gazdă”

/ 8 februarie 2012

Energia va juca joi, de la ora 18:00, la Brazi, un meci dificil în Divizia A de baschet masculin contra celor de la Asesoft Ploiești.

Antrenorul Slobodan Nikolic spune că pauza ar putea să fi tăiat din elanul luat de jucătorii săi, Energia având trei victorii consecutive: „Pentru noi este o mică problemă legată de această pauză forţată din campionat, de nedisputarea ultimei etape, pentru că jucam din ce în ce mai bine şi eram şi foarte montaţi. Sper să nu ne afecteze însă prea mult asta şi să facem un joc bun şi cu mâine, la Ploieşti”, a declarat tehnicianul plav. Acesta consideră că echipa prahoveană pleacă cu prima șansă în aceast meci, însă balanța poate fi înclinată de partea gorjenilor dacă Burlacu nu va juca: „Este fără îndoială un meci foarte dificil, iar şansele de victorie sunt cam 60-40 % de partea echipei gazdă. Dar, dacă nu va juca Burlacu la Asesoft, atunci avem şanse mari să obţinem un rezultat favorabil. Lotul nostru e valid, toată lumea s-a antrenat normal în ultima săptămână, nu avem niciun fel de probleme medicale, ba din contră, s-a tras destul de tare la şedintele de pregătire”, a mai spus Slobodan Nikolic.

Meciul de la Brazi nu este văzut de antrenorul gorjenilor ca unul decisiv pentru lupta pentru un loc în play-off: „Dacă nu va fi să scoatem un rezultat bun la Ploieşti, asta e, mai avem în continuare meciuri foarte importante acasă, cu Sibiul, cu Timişoara, pe care dorim şi putem să le câştigăm”, a concluzionat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • Marmoţikas spune:

    Nu este adevarat ce zice slobodan…razvan bratoloveanu a avut ceva probleme si nu s-a antrenat normal…acesti juniori care au in fata un viitor frumos , de ce nu sunt bagati in seama ?

    • done spune:

      nu te supara ca zic, da’ daca i-ar baga mai mult in seama, cum zici tu, cred ca infrangeri ca la noi, la nimeni…

  • DANFAN spune:

    Cristi, vrem si noi inregistrarea cu Nikolic, ca nu credem!

  • Alex spune:

    Pana cand nu vom avea scoli de baschet adevarate in Romania, si la nivel profesionist nu se va da mai mult credit tinerilor nu vom putea creste ,numai cu sarbi si americani de mana a doua refuzati de altii nu se poate face performanta, in nici un sport. Dar din pacate in Romania nimic nu se face cu cap la nivel de sport.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.