RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic, deranjat de amânarea etapei

/ 2 februarie 2012

Amânarea meciului cu CSU Atlassib Sibiu nu i-a picat bine antrenorului Energiei, Slobodan Nikolic fiind indignat de decizia luată de federație.

„E o mare, mare porcărie, reprogramarea asta! Chiar nu înţeleg cu ce îi încurca pe adversari să ajungă la Târgu Jiu de la doar 200 de km depărtare. Îmi făcusem şi eu un anumit program, tratasem meciul acesta cu mare atenţie, penbtru ca o decizie forţată să schimbe totul… Nu mai înţeleg nimic, dar la câte am văzut până acum în România, totul este posibil. Sincer, nu ştiu pe cât vom juca cu Sibiul, în ce dată am fost reprogramaţi, cel mai probabil pe 14 februarie, că pe 8 în niciun caz, pentru că avem meci cu Ploieştiul. S-ar putea să avem totuşi vreo surpriză, la câte am auzit până acum… Sper să nu se aglomereze iar programul şi să ne pună să jucăm odată la 3-4 zile”, a comentat Slobodan Nikolic decizia luată de Federația Română de Baschet privind reprogramarea etapei a XX-a a Diviziei A de baschet masculin.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.