RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Diferenţa s-a făcut în prima repriză”

/ 15 ianuarie 2012

Antrenorul sârb al Energiei, Slobodan Nikolic, crede că înfrângerea echipei sale poate fi pusă pe seama evoluției palide a jucătorilor săi în prima parte a partidei cu Gaz Metan Mediaș, dar și pe arbitraj, pe care l-a catalogat drept „prost”.

„Felicitări jucătorilor pentru cum au evoluat în ultimele douăzeci de minute. Dacă nu am fi jucat prost în primul sfert am fi putut să câştigăm. Echipa din Mediaş are jucători experimentaţi, care taxează fiecare greşeală. Dacă am fi făcut un prim sfert mai bun am fi câştigat. Diferenţa s-a făcut în prima repriză când Darby şi Stefan nu au jucat la capacitate maximă. Ei au înscris doar 3 puncte şi am avut probleme în atac şi în apărare”, a declarat Slobodan Nikolic explicând cauzele care au condus la înfrângerea echipei sale pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Antrenorul echipei gorjene spune că dacă Energia ar fi jucăt cu o altă echipă, mai puțin experimentată decât cele care se află în lupta pentru titlu, ar fi putut obține victoria: „Dacă am fi jucat împotriva oricărei alte echipe probabil am fi câştigat, dar când joci împotriva unor echipe ca Mediaş sau Cluj nu te lasă să câştigi dacă faci prea multe greşeli. Îţi lasă una, maxim două şanse de a câştiga şi dacă nu profiţi nu ai nici o şansă”, a mai spus Nikolic senior.

Nici arbitrajul nu a scăpat de criticile antrenorului Energiei, acesta având de reproșat brigăzii de arbitri cel puțin trei momente din jocul cu Gaz Metan Mediaș: „Nu e prima oară când avem un arbitraj prost acasă. Nu înţeleg ce mai este un fault ofensiv după regulament. Şi la Mocanu şi la Darby s-au fluierat două faulturi în atac inexistente. De asemenea, arbitrii poate ar trebui să mai studieze regulamentul pentru că la cele trei libere pe care le-a avut Darby, la a doua Jucan a intrat în faţa lui, Potra nu a acordat repetarea, s-a creat o stare de tensiune şi până la urmă s-a repetat acea lovitură”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Am inceput returul de pe locul 9.O intrebare simpla catre conducere: aveti CA OBIECTIV STABILIT accederea in play-off?
    Ca sa stim si noi cand venim la sala si strigam pana ni se dilata traheea…

  • sarbu spune:

    Nikolic dute tata unde ai treaba si ia si pe talentatul nemaipomenitul numit zero barat Stefan care e cel mai bun conducator de joc ce a trecut vreodata pe la aceasta echipa e jalnic saracu

  • goanga spune:

    Diferenta s-a facut in 2010 cand l-ai adus pe fiul tau la noi.Ginditi-va ce echipa aveam acum cu Fields, Gilles, Troupe, Darby si Steffel plus romanii(si la bani eram tot pe acolo). Degeaba esti bun antrenor(dupa meciul cu Gazul am indoieli serioase)daca tot ce faci este pt.si in jurul lui Stefan.Toti ne dam seama ca principala ta grija nu este soarta echipei, ci soarta fiului tau(omeneste pana la urma),toti in afara de Cumpanasu(sper ca nu e si asta ruda cu voi).

    • Spp spune:

      Bai nene, Daca ai tine cont si de posturile jucatorilor ar fi ok! Daca nu esti in treaba nu mai vorbi bai, penibilule!

  • ralu spune:

    Prieteni , peste toate nemultumirile legate de antrenor sau jucatori uitati un lucru mult mai important , acela de a mai avea echipa si in campionatul urmator . Chiar Cumpanasu spune ca este posibila ca de la anul sa nu mai avem echipa in prima liga ! Interviul cu el este pe Radio Tg-jiu in data de 10.01.Nimeni nu a comentat acest lucru . Eu zic ca principala preocupare nu este locul la finalul sezonului ci existenta unui buget pt anul urmator! D-l Cumpanasu si ceilalti ar trebui sa caute sponsori si sa-i atraga langa echipa de baschet nu sa se vaite ca nu sunt bani!Prefer o echipa sa termine pe 10 decat sa termine pe 7 si la anul sa nu o mai avem!Asta pana cand vor veni langa echipa oameni ca la inceput (tine-ti minte ce arbitraje aveam pe vremea cand un personaj politic era alaturi de echipa?!)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.