RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari se reunește pe 11 ianuarie

/ 5 ianuarie 2012

Cea mai bine clasată echipă gorjeană din Liga a III-a, multă vreme lider al seriei a IV-a, Jiul Rovinari a stabilit data la care va începe pregătirea returului și și-a creionat în mare parte programul din perioada următoare.

„Pe 11 ianuarie ne vom reuni pentru începerea pregătirilor pentru retur, iar pe 18 ianuarie avem programată vizita medicală pe care o vom face la Drobeta Turnu Severin. În perioada 24 ianuarie – 3 februarie vom efectua un cantonament, cel mai probabil la Herculane, iar până la plecarea în cantonament mi-am propus să jucăm două sau trei jocuri amicale, meciuri în care voi folosi mai mult jucătorii noi, care vor veni în probe, și pe cei tineri, care au jucat mai puțin. După revenirea din cantonament și până la debutul returului am făcut un program în care vom juca două partide de verificare în fiecare săptămână”, a declarat antrenorul celor de la Jiul Rovinari, Cătălin Trofin, despre programul echipei în pauza de iarnă. Tehnicianul rovinărean spune că nu va fi o problemă în găsirea unor adversari pentru jocurile amicale, Jiul având avantajul de a dispune din toamnă și de un teren de pregătire cu suprafață sintetică: „Nu am stabilit adversarii, vreau să jucăm și cu echipe tari, din Liga a II-a, și suntem în discuții cu Gaz Metan CFR Severin și cu ALRO Slatina, dar aceste echipe încă nu și-au stabilit programul. Nu ne facem probleme în găsirea unor adversari având în vedere că acum avem și terenul sintetic pe care îl putem folosi și am înțeles că în luna februarie s-ar părea că va fi și zăpadă. În plus avem și celelate echipe de liga a III-a din Gorj și este foarte probabil să jucăm și în compania unora dintre acestea”, a mai declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Deși pentru a ataca promovarea echipa din Rovinari mai are nevoie de 2-3 jucători cu experiență în liga a II-a, lucru recunoscut la finalul turului și de conducerea clubului, noile achiziții întârzie pentru moment: „Deocandată nu avem nimic la capitolul noi achiziții, dar nici nu a plecat nimeni. Avem câțiva jucători pe lista noastră, jucători interesanți, cu experiență, dar rămâne să vedem cum vor evolua lucrurile în perioada următoare”, a mai declarat Cătălin Trofin.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.