RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a rezolvat „cazul Vranjes” înaintea comisiilor LPF

/ 14 septembrie 2011

Preşedintele executiv al Pandurilor a anunţat astăzi că echipa gorjeană a rezolvat problema avută cu Stojan Vranjes, iar jucătorul se va prezenta de astăzi la antrenamentul primei echipe.

„Cazul lui Vranjes a fost rezolvat. În această după-amiază se va prezenta la antrenament. La 16:30 va avea o discuţie cu antrenorul, iar la 17:00 se va alătura colegilor pentru antrenament. Şi-a retras memoriul, a depus la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor o declaraţie în care recunoaşte valabilitatea convenţiei şi în acest fel se stinge litigiul dintre el şi club”, a declarat Eugen Pârvulescu. Preşedintele executiv al Pandurilor a precizat că înaintea antrenamentului va avea loc şi o întâlnire între antrenor şi jucător: „Grigoraş va discuta astăzi cu Vranjes. Trebuie să ţinem cont şi de jucător. A fost un jucător important pentru noi şi mai greşesc şi jucătorii… Cred că o parte din vină aparţine impresarului, dar cred că Vranjes, dacă avea mai multă personalitate, putea să rezolve el această situaţie. Totuşi, trecem peste acest lucru şi sperăm că va reveni. Dacă Vranjes va juca sau va intra în echipă este problema stafului tehnic”, a mai spus Pârvulescu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cristi spune:

    Toti sarbi s-au ratat dupa ce au plecat de la tg-jiu si poate a realizat si vranjes ca ajungea ca pe vremea lui badea,adica prin tribuna,prieten cu fotbalisti…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.