RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso: “Să rămânem cu picioarele pe pământ!”

/ 13 septembrie 2011

Pe cât de entuziast şi exuberant a fost în joc, repus de Grigoraş pe postul pe care s-a consacrat în România, Cardoso s-a dovedit şi cumpătat, brazilianul gândindu-se deja la meciurile care vor urma.

“A fost frumos, o seară destul de plăcută şi m-am bucurat că echipa a putut să demonstreze un joc ofensiv şi am marcat multe goluri. Sper să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că urmează un meci greu şi trebuie puncte ca să stăm mai liniştiţi”, a declarat Cardoso.

Pe 11 septembrie, Cardoso a sărbătorit împlinirea a 27 de ani şi brazilianul şi-ar fi dorit să-şi treacă în cont şi un gol cu această ocazie în meciul cu CS Mioveni. În momentul în care arbitrul întâlnirii a dictat penalti pentru fault asupra lui Lemnaru, Cardoso a luat mingea în mână şi a intenţionat să execute el lovitura de pedeapsă, însă până la urmă a cedat şi Pintilii a fost cel care a înscris de la punctul cu var: “Avem o înţelegere, de aia a bătut Pintilii”, a explicat fundaşul brazilian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.