RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, surpriză negativă la Calafat

/ 4 septembrie 2011

Echipa secundă a Pandurilor a oferit surpriza negativă a etapei reuşind performanţa de a pierde la Calafat partida cu Ghecon Lăpuşata deşi Grigoraş a trimis opt jucători de la prima echipă pentru acest meci.

Horvat, Tătaru, Vlad, Maxim, Avramescu, Cristea, Bucur, Grigoraş jr. sunt jucătorii pe care Grigoraş i-a trimis să joace la Liga a III-a în acest weekend, lor adăugându-li-se şi Chibulcutean, un alt jucător cu o experienţă vastă la bivelul Ligii I, însă cu toate acestea, Pandurii II, supervizaţi de la faţa locului şi de secundul lui Grigoraş, Marian Dinu, au pierdut cu 2-1 meciul cu Ghecon. Maxim a deschis scorul pentru Pandurii II, dar în ultimul sfert de oră gazdele au reuşit să puncteze de două ori întorcând rezultatul.

“E greu de vorbit după un astfel de meci. Greu de explicat cum se poate pierde în astfel de condiţii. Am întâlnit o echipă care s-a apărat şi atunci când era condusă cu 1-0, dar care a profitat la maximum de oportunităţile avute. Cred că se mulţumeau şi cu o înfrângere cu 0-1, ca să nu mai spun ce bucurie a fost când au egalat…”, a relatat Viorel Cioară condiţiile în care a avut loc această supriză a etapei în seria a IV-a a Ligii a III-a.

 

Ghecon Lăpuşata – Pandurii II Târgu Jiu 2-1 (0-0)

A marcat pentru Pandurii II: Maxim (min. 68)

Pandurii II: Horvat – Petrache, Tătaru, Chibulcutean, Vlad – Maxim, Avramescu, Cristea – Bucur, Grigoraş jr., Unguru. Au mai jucat: Vuculescu, Golea, Găman şi Gavrilescu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.