RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mâine începe ediţia a V-a a Memorialului „Gheorghe Daviţoiu”

/ 1 septembrie 2011

Devenită deja o tradiţie, desfăşurarea Memorialului „Gheorghe Daviţoiu” a făcut un pas înainte în acest an, odată cu ediţia a V-a devenind turneu cu participare a unor echipe de Ligă Naţională.

„Începând din acest an, vom programa două turnee pe an, unul în septembrie şi altul în ianuarie. Cel din toamnă se va numi Memorialul „Gheorghe Daviţoiu” şi celălalt Cupa „Energia”. La Memorialul „Gheorghe Daviţoiu” vor participa în această toamnă patru echipe de Liga Naţională, Energia, Steaua, CSM Ploieşti şi Potaissa Turda”, a anunţat preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu.

Andrei Maioreanu, vicepreşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean, este cel care s-a ocupat de la începuturile  sale de acest Memorial. Acesta şi-a exprimat bucuria că Memorialul „Gheorghe Daviţoiu” păstrează amintirea marelui antrenor şi dă, în acelaşi timp, posibilitatea echipei de ligă naţională să se pregătească în compania unor adversari de valoare: „Profesorul Gheorghe Daviţoiu a fost omul care a fost piatra de temelie a acestei echipe. Va fi un turneu puternic. Va fi şi un meci al generaţiei 60-70, devenit deja tradiţional. Mesajul nostru este acela că e bine să ţinem lângă noi oamenii care au contribuit la formarea acestei echipe”, a declarat Maioreanu.

Programul Memorialului „Gheorghe Daviţoiu”

 VINERI 02.09.2011

18 00

STEAUA  BUCURESTI

H.C.  POTAISSA  TURDA

20 00

ENERGIA  TARGU  JIU

CSM PLOIESTI

20 35

,,IN MEMORIAM „

GHEORGHE  DAVITOIU

21 30

GENERATIA 60-70

ENERGIA TARGU JIU

21 50

TOMBOLA

 

 

SÂMBĂTĂ  03.09.2011

10 30

H.C.  POTAISSA  TURDA

CSM PLOIESTI

12 30

ENERGIA  TARGU  JIU

STEAUA  BUCURESTI

 17 30

STEAUA  BUCURESTI

CSM PLOIESTI

19 00

H.C.  POTAISSA  TURDA

ENERGIA  TARGU  JIU

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.