Vranjes reprezintă un caz deşi clubul Pandurii a susţinut că jucătorul nu şi-a depus memoriu la comisiile LPF.
Pe lista cauzelor aflate pe rol la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF s-a aflat şi memoriul depus de Stojan Vranjes, jucătorul cerând anularea convenţiei şi pretenţii financiare.
Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, spune că a rămas surprins de faptul că Vranjes a ales această cale deşi, la un moment dat, a lăsat să se înţeleagă faptul că nu va depune memoriu: „Recunosc, este şi puţin suspectă atitudinea jucătorului pentru că în ciuda dorinţei declarate de a continua la Pandurii, până la urmă a depus memoriul la Comisii şi a dorit să-l menţină. Deşi într-o primă fază ne înţelesesem cu Stojan Vranjes să semneze un angajament scris cu Pandurii prin care renunţă la cererea sa de a-i fi redactat un contract şi în limba maternă, jucătorul a refuzat ulterior să mai facă acest lucru în prezenţa impresarului. De fapt cred că toată povestea se datorează doar acestui impresar, Zvonko Milojkovic, care îl sfătuieşte greşit pe fotbalist”, a declarat oficialul târgujian.
Eugen Pârvulescu se aşteaptă la un răspuns favorabil echipei gorjene din partea comisiei specificând că în regulamentele din România nu există specificat faptul că este obligatoriu şi un contract în limba maternă: „Verdictul în cazul Vranjes a rămas în pronunţare. Şansele ca Vranjes să fie declarat jucător liber de contract sunt foarte mici, asta dacă chiar se va judeca corect acest caz. Pentru că la noi în regulament nu există nicăieri scris în statutul FRF sau LPF că unui anumit jucător trebuie să i se ofere obligatoriu şi un contract în limba maternă. De aceea, în cel mai rău caz pentru noi, Comisia ne poate obliga să redactăm un nou contract în limba maternă a jucătorului pentru a nu mai fi astfel nici un fel de problemă”, a mai spus preşedintele executiv al Pandurilor. Acesta a mai precizat că Pandurii nu are niciun fel de datorie financiară faţă de jucător.