RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorica Dima vrea un sprijin mai puternic pentru rezultate şi mai bune la CS Pandurii

/ 29 august 2011

Viorica Dima, directorul Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, spune că un aport la salba de medalii aduse de atleţii târgujieni de la Campionatele Naţionale de Alergare Montană au şi cei care au susţinut clubul în demersul său de a asigura condiţii cât mai bune sportivilor.

“Nu am fi ajuns la aceste rezultate fără sprijinul primit din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Gorj, care ne-a facilitat un cantonament foarte bun la Săcelu, sau a celui acordat de domnul David de la firma Artego, care a susţinut finaciar unii sportivi”, a declarat directorul CS Pandurii, Viorica Dima. Aceasta a mai adăugat că aştepta un aport financiar şi din partea Consiliului Local Târgu Jiu şi, chiar dacă acesta a întârziat până acum, îl mai aşteaptă: “CS Pandurii a solicitat Consiliului Local Târgu Jiu suma de 20.000 lei pentru pregătirea sportivilor pentru concursul ce tocmai a trecut şi nici până acum nu am primit un răspuns. Banii ne-ar folosi în continuare, să pregătim concursurile următoare. Îl rugăm pe domnul primar să finalizeze şi pista de atletism a stadionului care acum este inutilizabilă. Noi am obţinut titluri de campion naţional pe pistă în acest an fără să avem măcar un antrenament specific”, a mai spus Viorica Dima.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.