RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş: „Putem să fim în prima jumătate a clasamentului”

/ 17 august 2011

Chiar şi în condiţiile unui lot subţiat serios atât din punct de vedere numeric cât şi valoric, antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, spune că are încredere că poate termina în primele opt echipe în noua ediţie a Ligii Naţionale de handbal masculin.

„Îmi doresc foarte mult să terminăm sus. Trebuie să luăm meci cu meci şi cred că putem să fim în prima jumătate, undeva pe locurile 7-8”, spune Andrieş, antrenorul gorjenilor fiind conştient în acelaşi timp că trebuie să se limiteze la jucătorii pe care deja îi are la dispoziţie: „Nu mai vine nimeni, acesta este lotul şi cu ei vom juca în acest campionat. Toţi jucătorii fac parte din echipă, că sunt doar câţiva asta este… Trebuie să găsim soluţii şi să fim competitivi”, a mai declarat tehnicianul târgujian.

Pentru o cât mai bună pregătire a echipei în această vară, s-a mers pe o strategie bazată pe cât mai multe meciuri de verificare, în afara celor disputate în ţară sau la Târgu Jiu, Energia urmând a disputa un turneu interesant în Serbia, săptămâna viitoare: „Avem adversari tari acum, la Cluj, iar apoi urmează un turneu la Novi Sad. Jucăm în Serbia, iar acolo entuziasmul lor de a câştiga e mare. Sperăm să nu venim cu accidentaţi de acolo, de asta îmi este frică. Ştiu că vom juca cu Novi Sad, Partizan şi vicecampioana Croaţiei”, a completat Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.