RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Divac îşi scoate la licitaţie tricourile de joc

/ 28 iulie 2011

Vlade Divac va ajunge la Târgu Jiu pe data de 3 august. În acea seară la Casa Danielescu marele baschetbalist va organiza o cină cu oamenii de afaceri din Gorj dar şi cu autorităţile locale în cadrul căreia doreşte să organizeze şi o licitaţie cu scop caritabil. Astfel, Divac va pune la bătaie 30 de tricouri în care a jucat pentru LA Lakers în NBA, banii strânşi din licitaţie urmând a fi direcţionaţi către copiii orfani din Serbia.

Vlade Divac are de gând să scoată bani din venirea lui la Târgu Jiu. „Vlade va veni cu tricourile în care a jucat la LA Lakers şi le va vinde la o licitaţie la Târgu Jiu. El este implicat în multe acţiuni caritabile, aşa că şi la Târgu Jiu vrea să facă ceva frumos. Banii pe care îi obţine îi va acorda prin fundaţia pe care o deţine copiilor orfani din Serbia”, a spus Robert Doicaru. Se pare că preţul de la care va pleca licitaţia va fi de 200 de euro pentru fiecare tricou.

Acţiunea caritabilă va începe în seara zilei de 3 august şi va avea loc la Casa Danielescu din Târgu Jiu. Tot acolo va fi cazată şi vedeta care va fi prezent pe 4 dimineaţa la acţiunea campului de baschet în stadionul Municipal.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.