RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mledenciu şi Geică, luaţi de Energia de la Centrul Naţional de la Sighişoara

/ 20 iulie 2011

Energia îşi completează lotul aducând jucători tineri de la Centrul Naţional de la Sighişoara.

Antrenorul Liviu Andrieş spune că Mledenciu şi Geică sunt doi tineri ce au calităţi, dar nu ştie cât vor putea ajuta echipa în meciurile puternice din Liga Naţională sau în Cupa Cupelor: “Momentan sunt în pregătiri cu noi, sper să reuşim să-i şi legitimăm. Răzvan Mledenciu a venit sub formă de împrumut un an de zile iar pe Paul Geică, se pare, îl vom cumpăra. Cel puţin aşa zice preşedintele Gore Popescu. Vom vedea în următoarele zile ce se va întâmpla. I-am văzut foarte puţin pe cei doi şi nu pot să spun că vor fi jucătorii care ne vor ajuta, dar pot să spun că au calităţi şi ne putem pune bazele pe ei în competiţia care urmează. Acestea sunt soluţiiile pe care ni le permitem”.

Tehnicianul gorjenilor şi-ar mai dori un centru, dar consideră că federaţia cere prea mult cluburilor pentru creşterea acestor tineri: „Mai suntem în discuţii tot cu un centru de la Centrul Naţional de la Sighişoara, dar aşteptăm să aibă loc o şedinţă la FRH să hotărască soarta acestor copii pentru că acum nici o echipă nu-şi permite să dea banii pe care-i cere Federaţia pentru a lua aceşti copii care au nevoie de încă doi-trei ani de zile pentru a evolua la o echipă de Liga Naţională”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.