RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Schimbarea primei programări nu-l încurcă pe Grigoraş, dacă va fi singura

/ 17 iulie 2011

Iniţial, Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicităţii un program al primei etape în care Pandurii deschideau noul sezon jucînd la Piatra Neamţ vineri, de la ora 18:30, însă pe parcurs lucrurile s-au schimbat, iar echipa gorjeană va evolua duminică.

Grigoraş spune că nu-l deranjează această modificare atâta vreme cît are suficient timp să se pregătească, dar dacă va mai interveni o altă schimbare lucrurile n-ar mai sta la fel: „Despre faptul că vom juca duminică şi nu vineri, aşa acum fusesem programaţi iniţial, îmi este chiar indiferent. Este bine că nu ne-au anunţat cu 48 de ore înainte pentru că atunci era cu totul altă treabă. Pe mine nu mă deranjează deloc schimbarea datei, o să am timp suficient să pun la punct toate detaliile. Numai să nu mai schimbe încă o dată programare, că atunci aş fi şi eu puţin subiectiv…”, a spus tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.