RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari speră în continuare

/ 16 iulie 2011

Minerul Mătăsari a jucat în acest weekend la Rovinari, dar cu siguranţă gândul tuturor este îndreptat la deciziile FRF de miercuri, decizii care ar putea trimite echipa gorjeană în Liga a doua.

Antrenorul mătăsărenilor, Marcel Ploae, spune că meciul cu Jiul Rovinari a fost un test util pentru jucătorii săi în încercarea de acomodare a noilor veniţi cu restul echipei: „Căutăm ca băieţii noi să-şi găsească locul în echipă, încercăm să găsim cea mai bună formulă de echipă pentru noi. Am introdus astăzi două echipe pe teren, în ambele fiind introduşi jucători nou veniţi. Sunt destul de mulţumit de felul în care s-a mişcat echipa ţinând cont de căldura de afară, dar şi de faptul că am avut şi un antrenament în dimineaţa jocului”. Tehnicianul Minerului spune că, în cazul în care echipa va evolua în al doilea eşalon, conducerea clubului va demara discuţii şi cu alţi jucători cu o experienţă mai mare la nivelul acestui eşalon: „Suntem în discuţii cu unii jucători de la Pandurii II, la Mătăsari putând ajunge Bugiu şi Bertea. Îl dorim şi pe portarul Bănică, dar pretenţiile sunt cam mari şi nu cred că se va ajunge la un punct comun. Pentru varianta în care vom ajunge să jucăm în Liga a II-a mai avem variante de a aduce jucători, dar în acest caz discuţiile le vom demara de miercuri încolo, dacă va fi cazul…”, a mai declarat Marcel Ploae.

Directorul sportiv al Minerului Mătăsari, Adelin Şolea, spune că ziua de miercuri ar putea fi una specială pentru gorjeni din două motive: „Vom avea un amical de lux, cu Univeristatea Craiova. Meciul se va juca la Craiova, miercuri, aceeaşi zi în care aşteptăm şi verdictul din partea federaţiei, dacă vom juca sau nu în Liga a II-a”, a declarat oficialul echipei mătăsărene.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.