RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu mai transferă nimic

/ 8 iulie 2011

După ce au rezolvat problema aducerii lui Paul Batin, şi după ce se vor lămuri în ceea ce priveşte calitatea francezului Amaury Bischoff, Pandurii vor pune punct campaniei de achiziţii din această vară.

Managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, spune că frnacezul Amaury va fi analizat în următoarele zile, Grigoraş urmând a lua o decizie în privinţa acestuia: „Batin şi Amaury au intrat la antrenamente cu echipa. Francezul, aşa cum l-am văzut eu, ştie cu mingea, este dispus la efort, dar Grigoraş a zis că trebuie să-l mai vedem câteva zile pentru a ne putea face o imagine cât mai clară asupra lui. În rest, putem spune că s-a închis taraba trasferurilor la Pandurii. Acum, îl mai avem doar pe domnul Pârvulescu în discuţii cu Messi, dar trebuie să vină să dea probe. Glumesc, dar cert este că am luat ce aveam nevoie şi doar dacă ni se va ivi o foarte bună oportunitate, un jucător foarte bun, vom mai transfera pe cineva”, a declarat Viorel Temelescu.

Singurul meci amical al Pandurilor din acest cantonament care a stârnit interesul celor de la Digi Sport este cel contra naţionalei Uzbekistanului, acesta fiind însă trecut în programul canalului TV pe data de 12 iulie, asta deşi oficialii gorjeni susţin că partida va avea loc duminică, 10 iulie, de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.