RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darby a dat Energia pe Cipru

/ 8 iulie 2011

Americanul Louis Darby, cel mai bun om al Energiei din sezonul trecut, nu se va mai regăsi în lotul echipei gorjene, el ajungând la un acord cu ciprioţii de la Keravnos Strovolou.

Faptul că n-a reuşit să-l păstreze pe Darby îi stârneşte regrete preşedintelui secţiei de baschet a Energiei, Dan Cumpănaşu, dar acesta spune că salariul pe care Darby îl va primi în Cipru nu putea fi plătit la Energia: „Întradevăr Darby a prins un contract mult mai avantajos decât puteam noi să-i oferim. Ne-a spus că a primit în Cipru un salariu cu mult peste ceea ce ne ceruse el nouă iniţial. Noi chiar nu puteam să-i oferim ceea ce ne ceruse el, în urma negocierilor cu el, Darby chiar mai scăzuse ceva din pretenţii, dar a venit această ofertă şi mi se pare normal ca noi să nu dăm unui jucător, oricare ar fi el, cu 50% mai mult decât în sezonul precedent în condiţiile în care ceilalţi titulari vor avea salarii puţin mai mici. Regretăm faptul că l-am pierdut pe Darby, dar le promitem suporterilor că vom încerca să suplinim plecarea sa prin aducerea unui jucător de un nivel apropiat de valoarea şi spectaculozitatea sa în joc”, a declarat Cumpănaşu pentru www.sportingorj.ro. Acesta spune că încă nu s-a semnat nicio înţelegere, dar că se poartă discuţii intense cu toţi jucătorii şi în curând va fi stabilit şi lotul cu care echipa gorjeană va ataca noul sezon.

Sezonul trecut, Darby a avut o medie puţin sub 20 de puncte pe meci, a fost câştigătorul concursului de slam-dunk la All Star Game România 2011, a fost, în opinia celor de la eurobasket.com cea mai bună extremă din campionatul românesc, în primul cinci al Diviziei A şi în prima echipă a stranierilor din campionatul României.

www.sportingorj.ro

Comentează!

17 Comentarii până acum

  • Mihai spune:

    E normal sa semneze omul daca nu a primit ultimul salariu.si din penultimul I s-a oprit biletul de avion :::ASA Te porti cu un jucator care vrei sa mai joace la energia ? Bravo Vlaicu bravo Surdu si care o mai fi pe acolo !!!! Cumpansu bafta da e greu fără Darby !!!

  • Dudd spune:

    Ouch! Asta a durut. ma intreb ce o sa fie fara el …

  • bubu spune:

    Sa speram ca cei din conducere se vor misca repede si vor aduce pe cineva tanar si dornic de afirmare in locul lui darby, normal ca louis a tinut la partea financiara, el fiind un jucator consacrat in romania, peste nivelul campionatului…nu cred ca sefii enegiei si-au dat seama de aportul pe care il avea la echipa…oricum el facea toti banii, spre deosebire de unii care au frecat banca de rezerve pe bani….

  • sector A spune:

    Mestere asa ne-a fost intelegerea?Vezi ca ai tendinte sa faci echipa ca la capatul benzii.Te rog frumos faceti-ne sa nu regretam ca am pierdut timpul pe la stadion cu fel si fel de comentarii si proteste pentru a nu se definta echipa.
    Sper ca nu am scapat de junghi si am dat peste tuse.Deja dupa ce se petrece la echipa am inceput sa avem
    presentimente sumbre.
    Incearca sa stai si sa analizezi de unul singur fara influente ,cu adevarat la viitorul acestei echipe.
    Despre Domnul Ciurel numai de bine,este clar ca a facut numai lucruri bune pentru baschetul gorjean,stie toata lumea acest lucru ,dar ar fi bine sa nu puna interesul personal(familial)in ce s-a apucat sa faca bun.
    Ati pierdut fanionul echipei considerati ca ati plecat cu un handicap de peste 50% in ceea ce priveste simpatia suporterilor.Refuzam sa credem ca atat de mult ne-am bucurat ca ati venit presedinte, v-a veni timpul sa fim inversunati ai acestei schimbari.
    In speranta ca ne-am facut intelesi,noi adevaratii fani ai echipei va dorim succes si luciditate in deciziile pe care urmeaza sa le luati.

    • Denni spune:

      trebuie să ne contactaţi Evans pentru a aduce un jucător pentru a înlocui Darby!

      • eu spune:

        Theo lasa google translate pentru ca esti penibil. A cata oara faci asta?
        As dori ca admin-ul acestui site sa ne spuna de unde e ip-ul celui care a scris acest mesaj. fac pariu ca e din state.
        theo nu te mai baga in vanzari de jucatori ca ai iesit prost fix ca in anul cand ai ramas singur in aducerea jucatorilor.ti-ai batut joc de banii clubului si ai adus numai petarde! vindeai jucatori la alte echipe. ce antrenor din europa vinde jucatori la echipe concurente? sarlatanule!

  • alinbaschet spune:

    sa ii fie rusine celui care a scris articolul!!! intai documentati-va fratilor si dupa scrieti aberatii din-astea!!! in primul rand darby NU a dat Energia pe Cipru, e normal ca un jucator ca el sa nu trebuiasca sa astepte pana in ultima secunda pana ce Energia se hotara daca are sau nu buget, daca are sau nu echipa bla bla bla vrajeli de natura politica…iar domnului Cumpanasu sa ii fie rusine de asemenea ptr ca face afirmatii din-astea. darby nu a cerut cu 50% mai mult…si nici nu a declarat ca a plecat pe o suma MUUULT mai mare…el a cerut 4500 fata de 3200 cat lua anul trecut…din calculele mele asta nu e 50% mai mult si i s-a oferit 4000 . a plecat pe 4500 si chiar ieri, cand deja semnase pe 5500 a incercat sa vb cu agentul ptr ca cei de la energia l-au rugat sa se intoarca si chiar vroia sa vina inapi

    • alinbaschet spune:

      si el vroia sa vina chiar si pe 4500 adica cu 1000 mai putin ca in cipru , si intr-o liga mai slaba, de dragul fanilor si al exhipei…nu il mai faceti sa para neloial

  • dordebaschet spune:

    Credeti ca lui Louis i-ar tine de cald sau de foame iubirea si respectul nostru cand va avea 40,50,60 de ani ? Nu cred !
    Asta este ,l-au facut sa plece a doua oara ! Si sunt vinovati toti , de la primul pana la ultimul care sunt implicati fie ca factori de decizie fie ca finantatori.
    Ar trebui pastrata legatura cu el pt. ca este un sportiv deosebit si un idol al tinerilor si copiilor care iubesc baschetul , si poate intr-o zi il vom revedea la tg-jiu poate ca jucator sau poate altceva……
    Noi mai putem sa facem un singur lucru : sa dam o palma celor care nu au gasit 1000 de dolari pe luna pt.el si ( ma adresez in special celor care stau la balconul salii) sa aratam si lor si lui Louis cat inseamna pt.noi . Ar fi frumos ca sa expunem tricoul cu nr. si numele lui la fiecare meci SA FACEM UN FEL DE ,, HALL OF FAME ‘’
    la sala ! Atat ne-a mai ramas !!!!

  • endofthegame spune:

    Louis a fost prezentat in cipru pe 6 , articolul pe eurobasket a aparut pe 7 , in presa din tg-jiu apare pe 11 , deci urmeaza comunicatul clubului energia ( saptamana viitoare) sa ne spuna ca a plecat Louis si poate si Porter !
    D-lor chiar nu aveti nimic de comunicat fanilor sau ei sunt buni doar de platit abonamente si de strigat la sala ca fraerii!
    P.S. Si presa din tg-jiu nu are un om sa mai citeasca si ei site-urile de baschet(eurobasket de exemplu-aici a fost un sondaj unde Darby a fost desemnat cea mai buna extrema mica din campionat – unde am votat de mai multe ori) ci se rezuma sa preia stiri unii de la altii.

  • seleni spune:

    gata cu echipa asta de kk.v-a facut vlaicu.prostilor.nick55,unde esti leule?hahaha.v-ati facut de ras toti,minerilor.

    • ILoveEnergia spune:

      Crezi ca Louis este capat de drum?? Crezi ca daca doamna mata nu te facea pe tine era capat de drum? In ambele cazuri raspunsul este NU. Deci taci si priveste ce o sa fie sezonul acesta !

  • nick55 spune:

    @ILoveEnergia: pentru ea nu e capat de drum ca nu mai e darby! pentru ea e capat de drum ca nu mai e idolul ei drag si scump, sa mai faca si ea deplasari cu echipa pe banii clubului! domnule vlaicu, opreste admiratoarea din atacurile astea tampite la persoana! din toate astea, crede-ma, nu pierde nimeni decat dumneata! si nu as vrea sa mai discut pe nicio tema cu asemenea personaje! referitor la echipa, hai sa mai asteptam un pic si o sa vedeti ca va fi mai buna ca anul trecut! vehicularea numelor de viitori jucatori face doar rau negocierilor cu acestia! si pot sa apara surprize cu alte echipe care ii vor! deci, va rog, haideti sa mai asteptam si nu o sa va para rau! am mai spus lucrul asta si il repet! nu mai e darby, va fi altul poate mai bun!

  • a fan spune:

    total de acord cu tine nick55 , trebuie sa asteptam campionatul si sa urmarim meciurile ca sa ne putem face o idee despre echipa , nu sa comentam pe aici cine era bun si cine nu …aveti incredere ca jucatorii care au venit sunt foarte buni si il pot inlocui pe Darby zic eu..

  • laurentiu spune:

    Nu inteleg de ce nu putem sa-i multumim pentru ce a facut la Tg Jiu si sa-i uram succes pe mai departe…..restul e can can 🙂

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.