RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Suspendaţi între L2 şi L3

/ 27 iunie 2011

Minerul Mătăsari a încheiat sezonul trecut pe locul al treilea, performanţă care le-a dat speranţa într-o promovare în liga a II-a după ce echipa din Piatra Olt nu a primit drept de promovare iar mai multe echipe din liga secundă întâmpină dificultăţi în obţinerea licenţei.

“Nu avem încă niciun semnal oficial în ceea ce priveşte demersul nostru de a juca în sezonul viitor în Liga a II-a, dar noi sperăm că răspunsul va fi unul pozitiv. La nivel de zvon, am auzit şi noi că ar fi mai multe echipe care nu ar primi licenţa pentru liga a II-a, dar nu e nimic oficial. Cred că până la sfârşitul acestei săptămâni se va clarifica şi această problemă”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Adelin Şolea, directorul sportiv al mătăsărenilor . Acesta a mai declarat că Minerul Mătăsari are puterea financiară de a juca în al doilea eşalon fără a se face de râs: “În ceea ce priveşte puterea financiară a clubului nostru pot spune că deşi nu dispunem de un buget foarte mare, el este unul suficient cât să putem juca în liga a II-a. Eu cred că un buget bine gândit şi bine cheltuit face mai mult decât un buget mare”.

Legat de arena pe care Minerul Mătăsari va juca în cazul promovării în liga a II-a, Şolea a declarat că Motrul pare cea mai bună variantă pe perioada cât terenul din Mătăsari va fi refăcut: “Nu cred că vom juca la Turceni. Cel mai probabil ne vom muta la Motru pentru prima parte a campionatului viitor, cât timp ne vom reface suprafaţa de joc la Mătăsari, iar din primăvară ne vom întoarce să jucăm la noi acasă”, a mai spus oficialul celor de la Minerul Mătăsari.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.