RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doi gorjeni au ajutat România să câştige Balcaniada – GALERIE FOTO

/ 13 iunie 2011

Doi atleţi de la CS Pandurii Târgu Jiu au participat la Balcaniada de alergare montană de la Dimitrovgrad, acolo unde România a reuşit să încheie pe primul loc pe naţiuni, delegaţia română întorcându-se cu 9 medalii dintre care 4 de aur.

Echipa de senioare, din care a făcut parte şi Elena Moagă, atletă antrenată de Ion Bură la CS Pandurii Târgu Jiu, a obţinut medalia de aur reuşind să devanseze echipa Turciei, echipă care anul trecut a devenit campioană mondială. Al doilea sportiv gorjean care a participat la acest eveniment atletic, Alexandru Staicu, antrenat la CS Pandurii Târgu Jiu de Viorica Dima, a primit medalia de argint concurând în echipa naţională a României de juniori. În clasamentele individuale, Staicu a terminat pe locul 6 la juniori, iar Moagă a încheiat cursa pe locul 7 la senioare.

„Competiţia, desfăşurată în Serbia, la Dimitrovgrad, aproape de graniţa cu Bulgaria, a fost foarte bine organizată. AM avut parte de un super traseu, de dificultate destul de mare. La asta s-a adăugat faptul că a plouat, dar toţi alergătorii au fost foarte bine pregătiţi. Delegaţia României a făcut cea mai frumoasă figură din întreaga istorie a participărilor la Balcaniadă terminând pe primul loc pe naţiuni întrecând orice aşteptări. De fapt, la plecare, cei din delegaţie dădeau asigurări celor din federaţie că se vor întoarce cu trei medalii de la această competiţie, însă bilanţul a fost unul mult mai bun”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Viorica Dima, director al CS Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.