RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gest incalificabil al Federaţiei Române de Handbal

/ 28 mai 2011

La finalul competiţiei dotate cu Cupa României, Federaţia Română de Handbal a găsit de cuvinţă să acorde trofeul echipei câştigătoare şi să premieze doar pe HCM Constanţa, Energiei nefiindu-i înmânată nici măcar o diplomă care să-i ateste peste timp participarea la finala acestei competiţii.

Chiar dacă este perioadă de criză şi nu s-au acordat medalii, ca în alţi ani, sau altor echipe cu nume mai rezonante, gestul echipei federale de a nu le înmâna jucătorilor învinşi nici măcar o diplomă este o pată urâtă ce cu greu va putea fi ştearsă: „Am fost jucător la Steaua şi ştiu ce vorbesc. Dacă era Steaua sau altă echipă în situaţia noastră, cred că FRH ar fi onorat mai bine festivitatea. Cred că era normal să ne dea nişte diplome să ne aducem aminte. Nu cred că ar fi rupt prea mult din buget. Sunt puţin dezamăgit pentru asta”, a declarat dezamăgit pivotul Energie, Dan Ilieş. Puţin mai înţelegător cu federalii a fost Sandu Iacob: „Probabil Federaţia are buget de austeritate. Acesta e nivelul marketingului pe care şi l-au construit. Poate la următoarea finală vor face rost şi de o mică atenţie pentru finalistă”.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.