RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Am câştigat un portar”

/ 5 mai 2011

Înfrângerea venită în secundele de prelungire ale partidei de la Târgu Mureş l-a întristat pe antrenorul Petre Grigoraş, însă acesta a găsit şi un motiv de bucurie după acest meci pierdut.

“Mă bucur pentru că am câştigat un portar. Mă bucur pentru el, un băiat cuminte, cu calităţi foarte bune, un portar tânăr şi sper să aibă continuitate în evoluţii şi să devină un jucător de bază. Avem nevoie de concurenţă şi el este un concurent serios pentru Mingote”, a declarat Petre Grigoraş referindu-se la David Lazar, tânărul de nici 20 de ani pe care l-a trimis între buturile Pandurilor după ce Mingote a avut evoluţii mult sub aşteptări în ultimele partide.

Grigoraş i-a lăudat şi pe cei doi fundaşi centrali, Rada şi Tătaru: “Am avut o linie de apărare formată din jucători foarte tineri care din punctul meu de vedere s-au achitat foarte bine de sarcini şi chiar îi felicit”, a mai declarat tehnicianul Pandurilor.

Partida dintre FCM Târgu Mureş şi Pandurii a consemnat două debuturi în Liga I, David Lazar şi Ionuţ Tătaru fiind la primul joc în primul eşalon fotbalistic. În această primăvară Grigoraş având curajul de a promova nu mai puţin de patru jucători: Lazar, Rada, Tătaru şi Voinea, Pleaşcă fiind şi el un cvasidebutant, fundaşul dreapta trecându-şi în cont două prezenţe în Liga I şi în finalul sezonului trecut.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • dani spune:

    cu siguranta este un castig acest lazar fata de figurantul de mingote,dar avem lacune mari pe partea dreapta unde pleasca sau popete nu reprez. solutii bune.Personal il astept pe RUSU de la brasov care a fost imprumutat si este peste ce avem in acest moment ca fundas dreapta…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.