RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eliodor Voica: “Mă bucur că am reuşit să găsim soluţii şi pentru apărarea avansată a Energiei”

/ 5 mai 2011

Antrenorul băcăuanilor, Eliodor Voica, a declarat că arma cu care a reuşit să câştige lupta cu Energia a fost constanţa jucătorilor săi, care au evitat sincopele din partidele precedente şi au reuşit să-şi facă astfel un joc mai uşor decât se aştepta.

“A fost puţin mai bine decât mă aşteptam chiar dacă începutul nu a fost aşa de promiţător, dar bucuria este mai mare cu cât avem o constanţă în joc, nu mai există acele sincope. Îi felicit pe băieţi, victoria este doar a lor, meritul este exclusiv al lor. Nu am fost surprins de apărarea avansată a Pandurilor din partea a doua pentru că ei folosesc acest gen de apărare la toate meciurile pe care le-au câştigat. Mă aşteptam să o facă din prima repriză, au făcut-o din a doua şi eu mă bucur că am reuşit să găsim soluţii”, a declarat Voica pentru handbalvolei.ro.

Eliodor Voica are doar cuvinte de laudă la adresa actualului secund al Energiei, fostul jucător al Ştiinţei, Sandu Iacob: “Eu nu pot să exclud o eventuală revenire a lui Sandu Iacob pentru că în afara faptului că este băcăuan, este şi un jucător foarte valoros, este o emblemă a handbalului. Ştiinţa are nevoie de jucători buni, care să poată să aducă un plus, iar Sandu Iacob este unul dintre ei”, a mai declarat antrenorul băcăuanilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.