RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Terenul de pe „Municipal”-ul târgujian a fost însămânţat – GALERIE FOTO

/ 2 mai 2011

La ceva mai mult de o lună de zile de la demararea lucrărilor de refacere a suprafeţei de joc de pe „Municipal”-ul târgujian, ieri seară firma căreia i-a fost încredinţată această lucrare a încheiat însămânţarea terenului.

Termenul până la care însămânţarea trebuia încheiată era de o lună de zile de la începerea lucrărilor, astfel încât, la trei luni după însămânţare, la începutul lunii octombrie, Pandurii să poată reveni la Târgu Jiu. Pentru a se atinge acest termen, lucrările au fost urgentate, iar muncitorii au uitat şi de faptul că era duminică, dar şi de tradiţionalele grătare de 1 mai şi au lucrat nu doar ziua, ci şi noaptea, însămânţarea terminându-se mult după miezul nopţii, la lumina reflectoarelor nocturnei.

Astăzi, lucrătorii firmei ce s-a ocupat de refacerea suprafeţei de joc au făcut probe şi pentru aspersoarele sistemului de irigare intruindu-i pe cei care vor prelua aceste atribuţii, irigarea urmând a fi făcută computerizat, în acest sens urmând a se construi şi o cameră specială, în imediata apropiere a fostei pasarele de la intrarea în incinta stadionului Municipal.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gorj spune:

    daca nu era Grigoras tg jiu ramanea cu cel mai naspa gazon!!! felicitarii grig, esti un profesionist adevarat!!!! NU PLECA, NU PLECA, NU PLECA!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.