RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor face memoriu contra brigăzii ce a arbitrat meciul cu Rapid

/ 2 mai 2011

Oficialii Pandurilor au acuzat vehement modul în care brigada de arbitri a condus meciul dintre echipa târgujiană şi Rapid, meci câştigat de giuleşteni după ce Băcilă a fost eliminat în minutul 38 şi oaspeţii au primit foarte uşor lovitura liberă din care Pancu a înscris singurul gol al partidei.

Gorjenii îi reproşează arbitrului Augustus Constantin faptul că a luat prea uşor decizia eliminării lui Băcilă fără a fi luat vreo măsură şi împotriva lui Rui Duarte, care l-a lovit cu piciorul în zona gâtului pe mijlocaşul pandur. De asemenea, oficialii Pandurilor mai acuză neeliminarea lui Rui Duarte, la o fază în care fundaşul Rapidului a pus crampoanele pe tibia lui Pintilii, şi nici pe Maros Antonio la un fault dur asupra lui Vranjes.

„O contribuţie importantă la rezultatul final a avut-o brigade de arbitrii care a vrut cu tot dinadisnul să se facă de râs. Îmi pare rău de Gusti, am fost colegi, dar m-a dezamăgit. El nu a cântărit în mod egal deciziile luate şi nu ştiu ce se întâmplă. După partida din Giuleşti, când toată lumea ştie ce s-a întâmplat, iată că şi acum s-a întâmplat la fel”, a declarat Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor menţionând că va depune şi un memoriu pentru a se lua o măsură împotriva fosştilor săi colegi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.