RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes: “De la galerie, unde mă trimitea Badea, nu puteam să dau goluri”

/ 19 aprilie 2011

Fără nicio şansă în mandatul lui Ionuţ Badea, când a fost de opt ori trimis în tribună şi de două ori uitat pe banca de rezerve, Stojan Vranjes a fost reinventat de Petre Grigoraş în această primăvară.

Mijlocaşul bosniac spune că fostul antrenor a greşit oprind în lot un număr mult prea mare de jucători, mulţi dintre ei fiind trimişi în tribune meci de meci: “De la galerie, unde mă trimitea Badea, nu puteam să dau goluri. Eram 30 de jucători în lot. Eu joc mijlocaş şi Badea ar fi vrut să joc fundaş”, l-a înţepat Vranjes pe Ionuţ Badea. Vranjes a mai adăugat că Pandurii sunt mai dezinvolţi în atac de la sosirea lui Grigoraş, dar nici apărarea nu se descurcă rău: “Jucăm mai ofensiv, marcăm mai multe goluri, dar şi primim mai puţine. Doar cele două cu Brăneşti din final le-am luat foarte uşor. La ultimul meci chiar s-a simţit oboseala, dar acum e pauza mai mare şi avem timp să ne refacem”, a mai adăugat bosniacul.

Dat ca şi plecat la FC Krasnodar din vară, Vranjes spune că nu se gândeşte acum la plecare, ci doar la meciurile Pandurilor: “Nu mă gândesc la transferuri, mă gândesc doar la meciurile pe care le avem de disputat. Despre transferuri vorbim la vară. Eu, oricum din vară mai am contract cu Pandurii încă un an şi jumătate”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.