RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darby are entorsă şi ar putea rata ultimele meciuri ale Energiei

/ 13 aprilie 2011

Cel mai bun jucător al Energiei din acest sezon, americanul Louis Darby, ar putea fi marea pierdere a echipei gorjene după meciul în care Politehnica Iaşi s-a impus la Târgu Jiu cu scorul de 86-90.

„Darby a făcut entorsă şi probabil nu-l vom mai avea în meciurile următoare. Suntem într-o situaţie extrem de grea fără el”, a anunţat Marius Vlaicu la finalul partidei pierdute de Energia, insucces care, cumulat cu probabila indisponibilitate a lui Darby, ar putea duce Energia spre turul doi al play-out-ului.

Louis Darby a jucat doar 23 de minute în această partidă accidentându-se în sfertul al treilea, atunci când Energia conducea cu 70-63. Americanul a reuşit în timpul jucat să-şi treacă în cont 16 puncte, 2 recuperări şi 7 pase decisive.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • surdu-srl spune:

    La All Star Game,Vlaicu-aplaudacul a fost prezent deseori pe parchetul salii pentru a fi vazut in aproprierea lui Darby,la spital ce mai conta daca mergea?Cine-l mai vedea,cine-l mai fotografia?Mai bine a preferat sa se retraga la birou si sa faca ce-i sta mai bine:sa rontaie ceva,sa bea un suculet…Nimanui cred ca nu i-a picat bine cele intamplate aseara,dar sa nu dam satisfactie celor care doresc desfiintarea echipei de baschet si sa-i sustinem in continuare.Si la bine si la rau sa fim alaturi de echipa111

  • Gigi spune:

    problema care se ridica acum e ca jucatorii nu mai sunt motivati pentru a castiga ,nimeni din conducere nu incearca sa negocieze eventuale noi contracte . in plus presedintele sectiei de baschet , care se ocupa si de multe alte probleme ale judetului , desi nimic nu-l recomanda , decat tupeul si nesimtirea , declara tot felul de gogomanii si viseaza la campionatul urmator si el nu reuseste sa adune bani pentru a-i plati la zi pe jucatori . Ca suporteri speram sa mai avem echipa de baschet in divizia A , dar previziunile sunt sumbre , acum cand fotbalul e pe cai marisori . Poate in ceasul al 13-lea atotpresedintele sa lase echipa de baschet si sa se ocupe de impartirea functiilor politice de unde vom castiga cu totii!!!(va aduce la Protectia consumatorului un om valoros, peste 120kg , Giurcau parca-l cheama )

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.