RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar egal la Braşov!

/ 1 aprilie 2011

Energia a făcut un pas greşit în tentativa de a păstra locul cinci până la finele sezonului, echipa lui Liviu Andrieş nereuşind să învingă la Braşov pe Dinamo deşi a avut şi şapte goluri avans în prima repriză, partida terminându-se la egalitate, scor 25-25 (12-14).

Nimic din debutul meciului nu prevestea căderea inexplicabilă a Energiei după 25 de minute excelente, perioadă în care gorjenii au practicat un handbal foarte bun. După ce Giotoiu a pus pe tabelă un scor liniştitor pentru Energia, 7-14 în minutul 26, jocul trupei lui Andrieş a intrat în criză. Dinamo a marcat de cinci ori la rând, Florea a ratat o aruncare de la 7 metri în finalul primei reprize, iar la cabine s-a intrat cu un avantaj de două goluri pentru aospeţi, scor 12-14. Tot gazdele au marcat primele şi la revenirea de la vestiare, ajungând la un singur gol în spatele Energiei situaţie cu care s-au mulţumit doar până în minutul 45, când Voica, din aruncare de la 7 metri, readucea egalitatea pe tabelă după aproape 40 de minute de avantaj al oaspeţilor. Peste doar un minut Dinamo avea să preia conducerea după ce Dragnea a înscris cel de-al şaptelea său gol. Andrieş a încercat să-şi trezească elevii solicitând time-out, apoi cerându-i lui Truică să îl ţină om la om pe Dragnea, principala „gură de foc” a dinamoviştilor. Prea multele greşeli de pasare şi prindere a mingii, dar şi forma de excepţie a portarului Levente Szabo au făcut ca Energia să nu poată să revină în avantaj, ba mai mult decât atât, gazdele au condus pentru prima dată în acest meci la două goluri diferenţă în minutul 50, scor 21-19. Finalul a aparţinut Energiei, care cu două goluri, marcate în ultimul minut de joc de Truică şi Vukas, a mai salvat ceva din acest joc reuşind să termine partida la egalitate cu Dinamo Braşov, scor 25-25.

Dinamo Braşov – Energia Pandurii Târgu Jiu 25-25 (12-14)

Dinamo: Szabo (20 de intervenţii), Drenceanu ( 1 intervenţie), Capotă (4), Drangnea (8), Voica (7), Băluţ (2), Cojogea (3), Bosneac (1), Bota. Antrenor: Viorel Ene.

Energia: Dragomir (11 intervenţii), Rădulescu (5 intervenţii), Păiuş (4), Florea (3), Giotoiu (2), S. Iacob (4), Mazilu (2), Vukas (5), Apolzan (1), Truică (4), Ilieş, Şandru. Antrenor: Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • justitia spune:

    SURDULEEEE (si la propriu si la figurat)mai furati putin ca astia sunt iar cu moralul la pamant.Sustinatori ai echipei de baschet o sa ne unim si o sa anuntam ceva mai sus (mult mai sus)sa vada unde au zburat banii.In baschet in nici un caz.Cand vedeti cat de iubit este baschetul va citim sentimentele dupa moacele sictirite pecare le capatati.Jos labele de pe baschet si NU VA JUCATI CU FOCUL.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.