RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-a jucat o parte din prima etapă a returului Ligii a IV-a UMBRO

/ 24 martie 2011

Ieri au avut loc o parte din partidele primei etape a returului Ligii a IV-a Umbro, etapă amânată din cauza vremii nefavorabile de către AJF Gorj.

În cele patru partide disputate s-au înregistrat victorii ale gazdelor, cu excepţia partidei dintre Vulturii Fărcăşeşti şi Ştiinţa Turceni, echipa din Turceni câştigând în deplasare cu 7-1. Ştiinţa Peştişani a câştigat cu 2-0 meciul cu Internaţional Băleşti, Dinamo Inter Stăneşti s-a impus la scor de forfait în faţa celor de şa Parângul Sadu, iar meciul dintre Petrolul Ţicleni şi Petrolul Stoina a fost câştigat de gazde cu 1-0.

Alte trei partide din această rundă au fost reprogramate pentru alte date. Meciul dintre Flacăra Roşia de Amaradia şi Ştiinţa Ceplea se va disputa pe 13 aprilie, cel dintre Dumbrava Câlnic şi Energetica Tismana pe 20 aprilie, iar partida Minerul II Mătăsari – Viitorul Negomir se va juca pe 11 Iunie. În această rundă, din cauza retragerii unor echipe, Ralbex Turcineşti şi Unirea Cruşeţ au stat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.