RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LIGA A IV-a Umbro / Favorită la promovare, Ştiinţa Turceni a fost învinsă la Stăneşti

/ 13 septembrie 2010

Etapa a IV-a a Ligii a IV-a Umbro n-a fost una lipsită de surprize. Una dintre favoritele luptei pentru promovare, alături de Ralbex Turcineşti, Ştiinţa Turceni a pierdut meciul susţinut în deplasare în compania celor de la Dinamo Inter Stăneşti, iar nou promovata Ştiinţa Peştişani a făcut instrucţie cu Vulturii Fărcăşeşti.

Surprinzătoare este şi victoria celor de la Avântul Baia de Fier, care şi-a trecut astfel în cont primele puncte din actuala stagiune, echipa din Baia de Fier câştigând în deplasare la Dumbrava Câlnic, o echipă ce pare mult mai închegată decât cea de anul trecut.

Energetica Tismana şi-a respectat statutul de lider şi a învins în deplasare cu 4-2 pe Ştiinţa Ceplea rămânând singura echipă din campionatul judeţean care a acumulat maximum de puncte după patru etape.

Iată rezultatele complete ale maciurilor etapei a IV-a din Liga a IV-a Umbro: Ştiinţa Ceplea – Energetica Tismana 2-4, Ştiinţa Peştişani – Vulturii Fărcăşeşti 8-0, Unirea Cruşeţ – Ralbex Turcineşti 1-2, Dinamo Inter Stăneşti – Ştiinţa Turceni 1-0, Minerul II Mătăsari – Petrolul Stoina 5-1, Dumbrava Câlnic – Avântul Baia de Fier 1-3, Flacăra Roşia de Amaradia – Parângul Sadu 6-1, Internaţional Băleşti – Viitorul Negomir 0-0.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.