RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sebastian Tudor: „Am ratat iarăşi extraordinar de mult din situaţii de unu la unu”

/ 20 martie 2011

Sebastian Tudor, antrenorul celor de la CSM Oradea, crede că lipsa de experienţă a elevilor săi a făcut ca Energia să câştige meciul de la Târgu Jiu după ce echipa bihoreană a condus până spre final.

„Aproape 80 la sută din acest meci a fost dominat de noi, am jucat foarte bine în defensivă, ne-am creat foarte multe ocazii de contraatac şi faza a doua pe care le-am finalizat cu gol. Dar, din păcate, a doua repriză din minutul 50 a fost ţinut om la om Cântec şi l-am introdus pe Daninfeld pe inter dreapta, care a avut două ratări consecutive şi cei de la Târgu Jiu au profitat de asta şi au marcat, trecând în avantaj. Şi Alexandru Farcaş a mai ratat un contraatac şi gazdele au mărit diferenţa, practic în urma acestor ratări din ultimele minute am pierdut meciul. Am ratat iarăşi extraordinar de mult din situaţii de unu la unu cu portarul şi trebuie să luăm măsuri în această privinţă”, a declarat pentru handbalvolei.ro antrenorul celor de la CSM Oradea, Sebastian Tudor.

Alături de extrema Florea, de la Energia, interul orădean Cântec a fost golgheterul întâlnirii, ambii jucători trecându-şi în cont câte nouă goluri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.