RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adrian Rădulescu: „Din fericire Andrieş are încredere în mine”

/ 19 martie 2011

Rădulescu i-a luat locul lui Dragomir în poarta Energiei în minutul 26 în partida cu CSM Oradea, când oaspeţii conduceau cu 12-11 şi, în ciuda unor goluri uşoare primite în finalul primei reprize a fost păstrat între buturi de Liviu Andrieş, iar încrederea antrenorului a fost răsplătită de portar cu o evoluţie de excepţie.

„Îmi fac doar meseria. Domnul Vasile Stângă nu prea a avut încredere în mine. Din fericire Andrieş are încredere în mine şi sper să fie la fel şi pe viitor. Fiecare jucător îşi doreşte să aibă cât mai multe şanse. Eu îmi doresc să devin cel mai bun de la mine din echipă şi nu numai”, a declarat Rădulescu la finalul meciului cu CSM Oradea. Portarul gorjenilor, care a adunat 15 intervenţii decisive în 34 de minute jucate, spune că victoria este a tuturor, nu doar a lui: „Toţi am fost eroi. Oradea este o echipă bună, acum a venit şi Mazilu la ei şi se vede acest lucru în jocul lor. Ei în deplasare joacă fără presiune, presiunea a fost pe umerii noştri astăzi, trebuia să câştigăm astăzi şi am avut un meci foarte, foarte greu. A fost o victorie muncită. Am fost puţin timoraţi, poate puţin şi cu nasul pe sus. Nu ştiu, probabil am luat prea uşor meciul cu Oradea gândind că sunt pe ultimul loc cu un singur punct”, a mai declarat Adrian Rădulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.