RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiţu, dispărut fără urmă

/ 26 ianuarie 2011

Sorin Chiţu a plecat de la Pandurii după doar un antrenament desfăşurat sub comanda lui Grigoraş, atacantul Săgeţii Năvodari nefiind de găsit.

Tehnicianul Pandurilor s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorului şi spune că porţile Pandurilor s-au ănchis pentru jucătorul de 30 de ani curtat intens de gorjeni în această iarnă: „De Chiţu am întrebat, nimeni nu ştie nimic de el. Chiţu a jucat în filmul „Dispărut fără urmă”. Aseară a fost la antrenament, dimineaţă a uitat să mai vină. A fost la hotel, s-a cazat, a făcut năniţa. Se înţelesese cu preşedintele în privinţa contractului, era problema să dea randament şi apoi să ne înţelegem cu cei de la Săgeata. Nu ştim nimic, şi-a închis telefonul, e închisă şi pista de-a mai veni încoace. Avem nevoie de jucători de caracter, dacă avea ceva de spus trebuia să ne-o spună”, a declarat Petre Grigoraş.

În altă ordine de idei, portarul Daniel Mutu a fost împrumutat de Pandurii la echipa de liga a II-a Poli Iaşi, acesta putând însă să revină la echipa gorjeană în cazul în care va fi nevoie de el în lot.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • giuler spune:

    COPY PASTE DUPA GSP SI PROSPORT LASTE BA DE MESERIA ASTA AFLA AIA DE LA BUCURESTI PANA AFLI TU CEVA

  • SUPER M spune:

    CRISTI, mama da ce fani ai mai nou… Or fi aia de la site-ul Pandurilor? Ca la ei aparu dupa ce dadusi tu! Da ar fi prea de tot, mai ales ca e clar pt toata lumea ca si aia de la Bucuresti baga ce trimit astia de la noi din Gorj. Iar pe tine chiar te vede lumea pe la stadion luand declaratii, pe cand pe altii…

  • SUPER M spune:

    Ups!!! Pe la Pandurii pe site nu aparu deloc stirea asta. Aia chiar o fi in vacanta ca si brazilianul ala…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.