RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antohi, împrumutat un an jumătate la Dunărea Galaţi

/ 20 ianuarie 2011

Atacantul Andrei Antohi va reveni după patru ani la Dunărea Galaţi, el fiind împrumutat de Pandurii Târgu Jiu la echipa de pe malul Dunării pentru o perioadă de un an şi jumătate.

După ce Grigoraş nu l-a oprit în lotul pentru partea a doua a acestui sezon, conducerea clubului târgujian a căutat o altă echipă la care acesta să poată juca: “Antohi va merge la Dunărea Galaţi, sub formă de împrumut, pe o perioadă de un an şi jumătate, însă în contract am specificat că jucătorul poate reveni la Pandurii în orice pauză de transferări, în funcţie de cerinţele antrenorului. A plecat la Dunărea Galaţi pentru a juca mai mult, pentru a avea jocuri în picioare măcar la nivelul ligii secunde”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor.

Antohi a jucat doar în trei meciuri pentru Pandurii Târgu Jiu în acest sezon, cu Unirea Urziceni, cu Oţelul Galaţi şi cu Gloria Bistriţa, în mandatul lui Grigoraş fiind o singură dată rezervă, la meciul cu Steaua. Înainte de a ajunge la Pandurii, Antohi a jucat cinci meciuri în Liga I în tricoul celor de la Internaţional Curtea de Argeş, iar în liga secundă a mai evoluat pentru Jiul Petroşani, trei sezoane, şi Dunărea Galaţi, echipă la care se va întoarce în această iarnă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.