RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: “În toamnă vom juca la Târgu Jiu pe noul gazon”

/ 18 ianuarie 2011

Pandurii au jucat deja două din meciurile din Liga I pe stadionul din Drobeta Turnu Severin, de la părăsirea “Municipal”-ului târgujian a trecut trei luni, însă lucrările de modernizare a suprafeţei de joc a terenului nu au demarat încă.

Preşedintele Pandurilor promite că în curând vor începe şi lucrările anunţate la Stadionul “Municipal” din Târgu Jiu: “Ne apucăm doar de teren şi vestiare. Avem buget de austeritate, nu ştiu cât va costa, dar şi cu bani puţini se pot face lucruri mari. Avem multe oferte, firmele specializate, vreo cinci la număr, atunci când au auzit că ne apucăm de teren ne-au şi trimis nişte oferte. Noi le analizăm şi vedem ce facem. În toamnă vom juca la Târgu Jiu pe noul gazon”, a declarat Marin Condescu. Acesta a mai precizat că nu poate încă spune dacă Pandurii vor începe viitorul sezon la Târgu Jiu sau dacă vor fi nevoiţi să mai joace câteva runde la Drobeta Turnu Severin, acolo unde echipa va juca şi în primăvară: “Nu ştiu când vor demara lucrările, depindem şi de vremea de afară. Depindem şi de cum va fi vara. Am observat că cei care s-au grăbit să intre pe terenul nou n-au prea făcut bine”.

Pentru noua suprafaţă de joc există mai multe tehnologii ce pot fi aplicate, însă oficialii Pandurilor nu au ales încă dacă se va merge pe metoda unei însămânţări sau a aplicării unor covoare de iarbă: “Care va fi cea mai bună soluţie o vom alege. Ce vom face să fim siguri că în următorii 10-15 ani nu vom mai lucra la suprafaţa de joc. Va fi un teren cu tot ce trebuie, chiar şi cu sistem de încălzire. La tribune nu lucrăm că avem buget de austeritate. Nu închidem lucrarea, o lăsăm deschisă”, a completat Marin Condescu.

În paralel cu refacerea suprafeţei de joc, Pandurii vor avea în primăvară un alt şantier deschis în incinta Complexului “Municipal” din Târgu Jiu. Pandurii au primit bani de la UEFA pentru dezvoltarea infrastructurii Centrului de copii şi juniori, goejenii demarând construirea unui spaţiu ce va găzdui vestiare şi birouri destinate celor mai mici dintre panduri: “Noi dăm o atenţie şi copiilor. Nu ştiu în acest moment cum merge construcţia pentru copii, dar am înţeles că s-a pus temelia la acea construcţie din toamnă şi în acest an ar trebui finalizate şi aceste lucrări”, a încheiat preşedintele Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.