RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut dramatic la Otopeni după ce a fost condusă şi cu 20 de puncte

/ 16 ianuarie 2011

Meciul din deplasare cu CS Otopeni a fost altfel decât îşi închipuia antrenorul Slobodan Nikolic, care vedea Energia învingătoare detaşată, gazdele impunându-se cu scorul de 85-83 (26-17, 24-14, 10-23, 25-27).

Energia a început foarte slab partida cu CS Otopeni, echipa ilfoveană întrând la cabine cu un avantaj de 17 puncte după ce a condus chiar şi cu 46-26. După pauză, pe teren a intrat o altă echipă a Energiei, mai motivată şi mai exactă în aruncări. Finalul sfertului trei a adus într-un singur minut două reuşite de trei puncte ale lui Lupusavei şi Energia se apropia ameninţător de echipa gazdă, după 30 de minute de joc tabela indicând 60-56. La jumătatea sfertului patru Energia a reuşit să egaleze, iar cu patru minute înaintea finalului avea un avantaj de două puncte, scor 68-70. Din păcate, mai multe greşeli pe final de joc au făcut ca Energia să nu poată să încununeze această revenire cu o victorie. CS Otopeni a gestionat mult mai bine ultimele două minute şi a câştigat cu scorul de 85-83.

 

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.