RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Examene medicale pentru Orac

/ 14 ianuarie 2011

Pus pe lista de transfer de Pandurii, Daniel Orac se confruntă acum şi cu o problemă medicală, una care a apărut însă în finalul stagiunii de toamnă a Ligii I.

Petre Grigoraş s-a ferit să facă publice motivele pentru care Orac, ca şi ceilalţi jucători la care a renunţat, a fost pus pe lista de transfer, însă există suspiciuni cu privire la faptul că tehnicianul ar fi fost nemulţumit de faptul că Orac nu a putut să joace în meciul de la Urziceni, cu Unirea, partidă în care acesta a fost doar rezervă.

Orac a efectuat două controale medicale la Târgu Jiu, unul imediat după meciul de la Urziceni, în care i se recomanda o pauză de 30 de zile, şi unul acum câteva zile, când a fost diagnosticat cu o tendinită ce necesită 10-14 zile de repaus.

Preşedintele executiv al Pandurilor a declarat că jucătorul a mai efectuat un examen medical la Bucureşti: “Orac a fost astăzi la un control la medicul echipei naţionale şi verdictul dat de acesta a fost diferit de cel dat în urma consultului de la Târgu Jiu, aşa că luni va fi supus unui alt control, la fostul medic al Stelei, asta pentru a ne lămuri asupra problemei medicale a acestuia”, s spus Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro.

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.