RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş a renunţat la Chibulcutean, Orac, Ilie Iordache, Antohi şi Adrian Iordache

/ 9 ianuarie 2011

Reunirea Pandurilor a adus şi câteva surprize. Tehnicianul Pandurilor a anunţat că o serie de jucători nu vor face deplasarea cu lotul în cantonamentul din Poiana Braşov.

„Sunt cei care au plecat deja. Murgan, Ghindeanu, Popa, Nasser şi începând de mâine şi Chibulcutean, Orac, Ilie Iordache, Antohi şi Adrian Iordache. Niciunul dintre aceştia nu va face parte din lotul care va pleca în cantonamentul din Poiana Braşov”, a declarat Petre Grigoraş despre primele despărţiri din 2011.

Următorul pe lista neagră a lui Grigoraş ar putea fi Hidişan: „Hidişan o să încerc să văd dacă va rezista perioadei de pregătire de la Braşov. Dacă va rezista, poate îi voi mai da o şansă. Depinde de el, dacă va reuşi să ducă pregătirea de iarnă la capăt. Are trei ani de zile în care nu a dus o perioadă de pregătire cap-coadă. Dacă va reuşi, poate va mai avea o şansă, dacă nu… cu părere de rău, nu putem să aşteptăm atât după un jucător 6-6 etape să joace 15-20 de minute”, a mai declarat tehnicianul Pandurilor.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Mingote, Mutu, Lazar.

Fundaşi: Matei, Chiricheş, Pleaşcă, Neagu, Grecu, Rada, Tătaru.

Mijlocaşi: Hidişan, Băcilă, Pintilii, Orac, Nistor, Brata, I.Iordache, Avramescu, Voiculeţ, C. Cristea, Ciucur, Militaru, Vranjes.

Atacanţi: Apostu, Voinea.

Absenţi: Viera, Cardoso, Stromajer (toţi învoiţi).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.