RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Posibilele reduceri salariale ar modifica şi obiectivul

/ 20 decembrie 2010

După ce la echipa de handbal s-a luat hotărârea de a se face diminuări ale salariilor jucătorilor, şi cei de la baschet se aşteaptă la aceeaşi măsură.

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Marius Vlaicu, a declarat că decizia urmează a fi luată de Consiliul Director şi o măsură de acest gen se va transmite şi la nivelul obiectivului, acesta urmând a se schimba: „Există o problemă şi din punct de vedere financiar. Urmează ca în Consiliul Director să se ia o decizie dacă şi la secţia de baschet se vor reduce salariile cu 25%. Ceea ce este sigur, este că vom avea un buget mai mic şi având în vedere acest lucru vom vedea cum vom stabili şi obiectivul. Probabil acesta se va schimba în momentul în care se va proceda la reducerea bugetului echipei de baschet. Dacă până acum obiectivul era locurile 7-9, probabil în noile condiţii obiectivul va fi clasarea pe unul dintre locurile 9-12”. Vlaicu a mai declarat că deciziile vor fi ale jucătorilor, dacă nu vor accepta diminuările de salariu, în cazul în care acestea vor fi adoptate de Cpnsiliul Director, ei vor fi liberi să plece: „Până acum salariile s-au dat conform contractelor. Avem pentru moment o restanţă la salarii de o lună de zile. Nu am primit nicio înştiinţare cum că salariile se vor reduce de la 1 ianuarie, 1 decembrie sau din februarie. Vom vedea ce va hotărî Consiliul Director. Vom vedea dacă se vor reduce salariile dacă jucătorii vor accepta să rămână sau nu. Va fi decizia lor”, a explicat Marius Vlaicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.