RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a remizat în deplasare cu Drobeta

/ 23 octombrie 2010

Jiul Rovinari şi-a continuat seria de rezultate pozitive cu care a ajuns să conducă seria din care face parte în Liga a III-a, băieţii lui Cătălin Trofin remizând, scor 1-1, în deplasare cu FC Drobeta Turnu Severin.

Jiul putea fi echipa care să deschidă scorul la Severin, dar Tudorache a încercat o finalizare specială şi scăriţa sa a trecut peste poarta gazdelor. Drobeta a primit în minutul 38 un cadou din partea arbitrului, acesta indicând penalti la o cădere artistică, iar Baboescu a înscris din penalti stabilind scorul pauzei. La revenirea de la cabine Trofin a făcut două schimbări trimiţându-i pe teren pe Meliţă şi Stoian, iar jocul echipei s-a schimbat. Jiul a dominat şi în minutul 67 a venit şi egalarea în urma unui corner. Amzucu a reluat cu capul, Bicu a respins de pe linia porţii, iar Văcaru a trimis puternic de la 7-8 metri, mingea a lovit transversala, a căzut dincolo de linia porţii.

Finalul a fost unul încins, Meliţă putea da lovitura în minutul 90, când a avut o cursă frumoasă, a driblat 2-3 adversari, dar a alunecat şi a permis unui adversar venit din spate să-l deposedeze în ultimul moment. În ultimul minut de prelungiri şi gazdele puteau marca la cursa lui Mitici, care a trecut de trei jucători rovinăreni, a trimis spre poartă, dar Voinea a intervenit salvator şi a scos de pe linia porţii.

Antrenorul Jiului Rovinari este mulţumit de rezultatul obţinut, unul care-I permite echipei să se menţină pe primul loc: “A fost un meci greu, echilibrat, în compania unei echipe bună, cu o linie de mijloc experimentată. Am avut de refăcut un handicap după ce în prima repriză gazdele au primit gratuit un penalti, Traşcă fiind departe de jucătorul Drobetei care a căzut în careul nostru. A sărit ca în piscină, arbitrul a acordat penalti, iar noi a trebuit să forţăm revenirea după pauză, când am făcut un joc mult mai bun până în momentul în care am egalat. A urmat apoi o cădere a noastră, poate şi o automulţumirea a jucătorilor mei, ultimele minute fiind dominate de gazde. Dincolo de joc, punctul scos de noi la Severin eu îl consider cât o victorie, asta pentru că am reuşit să-i ţinem în spate pe cei de la Drobeta”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Drobeta Turnu Severin – Jiul Rovinari 1-1 (1-0)

Au marcat: Boboescu (38 – din penalti) / Văcaru (min. 67)

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Gioagă, Amzucu, Trofin (min. 86 Dolceascu) – Tudorache, R. Rădoi, Ţurai (min. 46 Meliţă), Daviţoiu (min. 46 Stoian) – Fotescu, Văcaru. Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.