RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia n-a reuşit să revină în confruntarea cu Steaua Turabo

/ 17 octombrie 2010

Energia a încercat în faţa celor de la Steaua Turabo să repete isprava din urmă cu două etape, când a reuşit să revină spectaculos şi să se impună în faţa CSM-ului după o repriză de prelungiri. Deşi la un moment dat lucrurile păreau a lua aceeaşi direcţie, finalul le-a adus victoria steliştilor, scor 99-88, elevii lui Slobodan Nikolic neavând forţa de a duce această luptă până la capăt.

Partida a fost una echilibrată în primul sfert, cele două echipe trecând pe rând la conducere, însă gazdele au terminat în avantaj primele zece minute, scor 19-16. În mod inexplicabil, trupa gorjeană a cedat categoric sfertul secund, Steaua Turabo reuşins să intre la cabine cu un avantaj liniştitor, tabela indicând 50-35 la jumătatea confruntării. Energia a ieşit decisă de la cabine să revină în joc şi a reuşit un al treilea sfert destul de bun, sfert câştigat cu 23-28. Ultimele zece minute au însemnat o luptă continuă pentru anularea avantajului luat de stelişti în prima repriză, iar Energia a reuşit să ajungă la doar o singură posesie în spatele adversarului, moment în care şi datorită unor ratări nepermise de la linia de fault, echipa gorjeană a cedat iniţiativa pe care a avut-o majorotatea timpului în sfertul patru. Steaua, graţie unor jucători foarte experimentaţi şi valoroşi, a sesizat momentul de cumpănă, a forţat şi s-a desprins în câştigătoare, aceasta fiind totodată şi prima victorie a echipei bucureştene în confruntările cu Energia în Divizia A.

Steaua Turabo Bucureşti – Energia Rovinari 99-88 (19-16, 31-19, 23-28, 26-25)

Sala Regimentului de Gardă “Mihai Viteazul”, Bucureşti

Steaua: Mandache (7), Coleman (13), Orbeanu, Lucic (17), Nikolov (14), Vlad, Jackson (8), Ţibîrnă, Căruţaşu (2), B. Popescu (12), Turner (12), V. Stănescu (14). Antrenor: Teo Cizmic.

Energia: Troupe (18), Nikolic (11), Lupsavei, Gliga, Darby (18), Căpuşan (10), Bratoloveanu, Oluic, Alionescu, Mocanu (13), Bigus (15), Stroescu (3). Antrenor: Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.