RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: “Astăzi am câştigat meciul fără interi”

/ 12 septembrie 2010

Victoria obţinută în faţa celor de la Bucovina Suceava l-a mulţumit pe antrenorul Energiei, Vasile Stângă, însă acesta consideră că echipa mai are mult de muncit pentru a ajunge la forma sportivă necesară pentru a depăşi pe FC Porto în Cupa EHF.

Tehnicianul echipei gorjene spune că cel mai mult are de muncit cu interii: “Mai avem mult de lucru, în special la linia de 9 metri. Aici sunt chiar foarte îngrijorat. Eu sper ca până la meciul cu Porto să ne intrăm în formă cu interii. Dacă nu dăm goluri de afară… O echipă puternică are interi puternici. Nici faza a doua şi contraatacul nu ne merg pentru a suplini lipsa de formă a interilor.Astăzi am câştigat meciul fără interi. A fost un meci incredibil. La un moment dat nu dădeam gol de afară şi asta e un lucru rău pentru o echipă de handbal. Dacă nu dai gol de la distanţă înseamnă că mai ai mult de lucru”, a declarat îngrijorat Vasile Stângă.

Fără gol marcat în meciul cu Bucovina, dar cu foarte multe mingi pierdute foarte uşor, croatul Ante Kukrika a fost scuzat de antrenor, care a pus evoluţia slabă a acestuia pe stres: “Kukrika a fost probabil prea dornic să arate ceva în acest meci. L-am văzut cu o oră înainte de meci se încălzea, era înnebunit… Probabil stresul de meci foarte important l-a făcut să facă foarte multe greşeli. Sandu Iacob a început la fel, dar şi-a revenit pe final”, a mai spus Vasile Stângă. Acesta are un of şi atunci când vine vorba de Criciotoiu: “Parcă ar avea creierul spălat după ce a venit de la lotul de tineret. În perioada de pauză de două săptămâni i-am spus lui Mircea Bedivan să facă multă individualizare cu el. A pierdut multe mingi. E păcat de braţul lui. Are cel mai tare braţ din Liga Naţională şi nu are ce să facă cu el…  Asta e marea lui problemă”, s-a plâns Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.