RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mulţumire şi supărare

/ 22 august 2010

Atmosferă diferită în cele două tabere după remiza de la Târgu Jiu. Gorjenii sunt supăraţi în timp ce medieşenii sunt mulţumiţi că au luat un punct.

Antrenorul Mediaşului, Cristi Pustai era mulţumit de remiza înregistrată la Târgu Jiu. „A fost un meci dificil pentru noi, ştiam Pandurii şi cunosc bine şi pe antrenorul Ionuţ Badea cu care m-am mai duelat şi cu alte ocazii. Am fost şi colegi dar acum ne-am anihilat reciproc. El a început mai greu aici, a avut şi un program destul de greu, a avut meciul cu Urziceni şi până la urmă a fost gol valabil acolo deci e o echipă care ar fi putut să aibă mai multe puncte la ora actuală. În condiţiile în care am reuşit şi un punct suntem mulţumiţi. Poate că e mai bine pentru noi că nu mai venim din fotoliul de lider şi să abordăm meciul viitor dintr-o altă postură. Eu sper ca pe viitor să obţinem trei puncte şi în deplasare pentru că suntem o echipă care joacă organizat şi are un contraatac tăios dar din păcate azi nu am reuşit să ne creem ocazii de joc. Ne temeam de Pandurii şi ne temem de orice echipă adversă. Pe toţi îi respectăm dar nu de tot din cale afară pentru că şi noi ne prezentăm la jocuri şi vrem să batem”, a adăugat Pustai.

În schimb, Ionuţ Badea era resemnat. „A fost o partidă între două echipe care s-au închis foarte bine reciproc. O partidă închisă, un meci între două echipe care s-au blocat foarte bine reciproc pe faza defensivă. Din păcate nu am reuşit să profităm de surplusul de viteză pe benzi cel puţin în prima repriză. Suferim încă la faza ofensivă la nivel de ultimă pasă, condiţionat şi de faptul că adversarul a opus o rezistenţă pe măsură. Remarc că faţă de meciul cu Gloria Bistriţa echipa a crescut la nivel de voinţă dar, din păcate nu am reuşit să şi înscriem, e un punct meritat de ambele echipe. Poate că am fi meritat să câştigăm dar cred că e echitabil rezultatul”, a spus Badea.

Şi preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu era pe aceeaşi lungime de undă. „Sunt foarte supărat, îmi doream victoria pentru că aveam nevoie de cele 3 puncte. Acesta este fotbalul, ne pare rău. Am ajuns la minus 6 şi e din ce în ce mai greu. Cu răbdare redresăm corabia”, susţine Pârvulescu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.