RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nicio ofertă pentru Cardoso

/ 5 iulie 2010

Pe tapetul posibilelor destinaţii ale lui Cardoso a reapărut Dinamo, echipă despre care s-a mai discutat în această vară că ar fi interesată de serviciile fundaşului brazilian de la Pandurii.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a declarat însă că nu se poate spune că este vorba de o ofertă concretă, ci doar de discuţii şi tatonări: „Nu avem nicio ofertă pentru Cardoso. Sunt doar discuţii. Mulţi se interesează de situaţia lui Cardoso, dar nu e vorba decât de simple discuţii. Este vorba de echipele de top din România”, este declaraţia lui Pârvulescu, impresarul jucătorului confirmând spusele preşedintelui executiv al gorjenilor. Totodată, Gabriel Gică Mucea, care este şi impresarul lui Thiago Tremonti, a declarat că mijlocaşul are mari şanse de a rămâne pentru un an în Brazilia, preşedintele Marin Condescu lăsându-i acestuia libertatea de a-şi găsi echipă după retrogradarea Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.