RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II s-au calificat în finala Memorialului „Traian Predulescu”

/ 17 iunie 2010

După ce meciul dintre Pandurii II şi Ralbex Turcineşti a fost întrerupt la pauză de o furtună puternică, el a fost reluat astăzi la ora 11:00 pe terenul sintetic din cadrul Complexului Municipal din Târgu Jiu.

Partida a fost reluată de la scorul de 2-1 pentru Pandurii, golurile trupei lui Zahiu fiind marcate de Vlăduţi şi Voinea după ce Alex Stoica deschisese scorul pentru Ralbex în primele minute de joc. Şi repriza a doua, desfăşurată după o pauză de 15 ore, a avut aceeaşi desfăşurare de forţe, Ralbex reuşind să marcheze foarte repede, Barbu egalând la doi în minutul 50. Pandurii II au revenit şi golurile marcate de Dăianu, în minutul 54, şi Pătraşcu, în minutul 75, au stabilit scorul final la 4-2, scor care duce echipa lui Zahiu în finala turneului. La Pandurii II a fost testat şi un jucător venit în probe, Poiană evoluând în ultima vreme pentru FC Drobeta Turnu  Severin şi Minerul Mehedinţi. La meci au asistat secunzii Flavius Boroncoi şi Florin Bejinaru, dar şi preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu, acesta din urmă considerându-l pe juniorul Albert Voinea drept un jucător foarte talentat ce ar putea face o figură foarte frumoasă evoluând în tricoul primei echipe.

Astăzi, de la ora 17:00, se va disputa finala mică a Memorialului „Traian Predulescu” între Ralbex Turcineşti şi Minerul Jilţ Mătăsari, finala mare urmând a se disputa cu începere de la ora 19:00 între Pandurii II şi Jiul Rovinari, ambele partide urmând a se juca pe terenul principal.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.